تکذیب حمله به فارس/ انفجار معدنی عامل شنیده شدن صدا در شیراز بود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس با اعلام اینکه امروز (چهارشنبه) هیچگونه حمله نظامی یا امنیتی به این استان و شهر شیراز رخ نداده است، شایعات منتشرشده در این باره را به‌کلی تکذیب کرد و گفت: صدای شنیده‌شده ناشی از انفجار کنترل‌شده در پروژه‌های معدنی بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، سید احمد احمدی‌زاده در گفت‌وگویی با اشاره به موج شایعات در فضای مجازی درباره وقوع حادثه امنیتی در شیراز، اظهار کرد: امروز _چهارشنبه بیست‌وچهارم تیر_ هیچ گونه حمله‌ای به استان فارس و شهر شیراز نداشتیم و تمام اخبار منتشرشده در این زمینه کاملا کذب است.

وی با تاکید بر آرامش کامل در سطح استان، افزود: صدایی که برخی شهروندان در نقاط مختلف شیراز شنیده‌اند، مربوط به عملیات انفجار کنترل‌شده در یکی از پروژه‌های معدنی فعال در حومه شهر بوده که برنامه‌ریزی‌شده و تحت نظارت انجام گرفته است.

معاون استاندار فارس از شهروندان خواست اخبار را تنها از منابع رسمی دنبال و از بازنشر هرگونه شایعه در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

کد مطلب 988619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.