فرجالله اسدالهی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در البرز، اظهار کرد: از نخستین ساعات صبح امروز _سهشنبه بیستوسوم تیر_ دود غلیظی در بخشهایی از شهرستان فردیس مشاهده شد که موجب نگرانی برخی شهروندان شد.
وی با اشاره به بررسیهای انجامشده افزود: منشأ این دود، وقوع آتشسوزی در یک واحد تعمیرگاهی در محدوده جاده ملارد، پس از پل ارتش بود که در پی شعلهور شدن تعدادی بشکه روغن، حجم زیادی دود در منطقه منتشر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان فردیس ادامه داد: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیروهای آتشنشانی، پلیس و عوامل پلیس راهور در محل حاضر شدند و عملیات اطفای حریق در کوتاهترین زمان ممکن آغاز شد که در نهایت آتش به طور کامل مهار و از گسترش آن جلوگیری شد.
اسدالهی با تأکید بر اینکه این حادثه هیچگونه خسارت جانی در پی نداشته است، خاطرنشان کرد: اخبار و شایعات منتشرشده درباره وقوع هرگونه حادثه امنیتی در ارتباط با این موضوع صحت ندارد و از شهروندان درخواست میشود اخبار را تنها از منابع رسمی دنبال کنند.
نظر شما