اجرای عملیات نشت‌یابی شبکه توزیع برای کاهش هدررفت آب شهر ایلام

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از اجرای عملیات گسترده پایش و نشت‌یابی شبکه توزیع آب شهر ایلام با هدف شناسایی شکستگی‌های پنهان، کاهش هدررفت آب و ارتقای پایداری شبکه آبرسانی خبر داد.

محمد محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام از اجرای عملیات گسترده پایش و نشت‌یابی شبکه توزیع آب شهر ایلام با هدف شناسایی شکستگی‌های پنهان، کاهش هدررفت آب و ارتقای پایداری شبکه آبرسانی خبر داد و اظهار کرد: در راستای صیانت از منابع ارزشمند آب، کاهش هدررفت و افزایش بهره‌وری شبکه توزیع، عملیات نشت‌یابی شبکه آب شهر ایلام به‌صورت مستمر و با استفاده از تجهیزات پیشرفته در حال اجراست.

وی افزود: در این طرح، اکیپ‌های تخصصی با بهره‌گیری از تجهیزات نوین نشت‌یابی، شکستگی‌ها و نشتی‌های پنهان شبکه توزیع آب را که با روش‌های معمول قابل شناسایی نیستند، شناسایی و محل دقیق آن‌ها را مشخص می‌کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به تعمیر و اصلاح آن‌ها اقدام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با بیان اینکه بخش قابل توجهی از هدررفت آب ناشی از نشتی‌های نامرئی شبکه است، خاطرنشان کرد: رفع به‌موقع این نشتی‌ها علاوه بر جلوگیری از هدررفت آب، موجب افزایش پایداری شبکه، بهبود فشار آب و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان خواهد شد.

محمدی با اشاره به نحوه اجرای این عملیات گفت: اکیپ‌های نشت‌یابی به دلیل کاهش تردد وسایل نقلیه و پایین بودن آلودگی صوتی در ساعات ۲ تا ۴ بامداد با استفاده از دستگاه‌های حساس صوتی، شبکه توزیع آب را به‌صورت کوچه‌به‌کوچه پایش می‌کنند تا کوچک‌ترین نشتی‌ها و شکستگی‌های پنهان شناسایی شود.

وی با بیان اینکه عملیات نشت‌یابی شبکه‌های توزیع آب از چند ماه گذشته در سایر شهرستان‌های استان نیز در حال اجراست، تأکید کرد: این شرکت اجرای مستمر این طرح را با هدف کاهش هدررفت آب، افزایش بهره‌وری شبکه و حفظ منابع آبی در دستور کار دارد.

کد مطلب 987699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.