ساماندهی حمل و نقل بازگشت زوار، مطالبه اصلی زائران اربعین در مرز باشماق است

فرماندار مریوان هزینه حمل‌ونقل و ساماندهی بازگشت زائران را دو چالش اصلی اربعین در مرز باشماق مریوان دانست و گفت: پرداخت یارانه به شرکت‌های حمل‌ونقل می‌تواند هزینه جابه‌جایی زائران را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و بخش مهمی از مشکلات این حوزه را برطرف کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، نژاد جهانی، بعدازظهر امروز _شنبه بیستم تیر_ در جلسه ستاد اربعین استان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: در برگزاری اربعین رقابت میان استان‌ها مطرح نیست و همه در مسیر خدمت به زائران تلاش می‌کنند، اما در سال‌های گذشته بخشی از تعهدات استان‌های معین و دستگاه‌های پشتیبان برای مرز باشماق عملیاتی نشده است.

وی با اشاره به اینکه استان‌های معین استان کردستان از جمله همدان، زنجان و منطقه آزاد انزلی در سال گذشته مسئولیت‌هایی در پشتیبانی از مرز باشماق برعهده داشتند، افزود: بسیاری از این تعهدات اجرایی نشد و سازوکار مشخصی نیز برای ارزیابی میزان تحقق این مسئولیت‌ها وجود ندارد.

فرماندار مریوان با بیان اینکه بخشی از درآمدهای حاصل از فروش سوخت در ایام اربعین به ستاد مرکزی اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: لازم است سهم مشخص و مناسبی از این منابع برای تأمین هزینه‌های اجرایی و خدمات‌رسانی در مرز باشماق به استان بازگردانده شود.

جهانی، هزینه حمل‌ونقل و ساماندهی بازگشت زائران را دو چالش اصلی اربعین دانست و گفت: پرداخت یارانه به شرکت‌های حمل‌ونقل می‌تواند هزینه جابه‌جایی زائران را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و بخش مهمی از مشکلات این حوزه را برطرف کند.

وی پیشنهاد داد محل استقرار و تجمع زائران برای بازگشت در محدوده عمود ۵۷ پیش‌بینی شود و افزود: تصمیم‌گیری درباره این موضوع باید هرچه سریع‌تر انجام شود تا امکان برنامه‌ریزی و اجرای زیرساخت‌های لازم فراهم باشد.

فرماندار مریوان همچنین از دستگاه‌های اجرایی و متولیان مواکب خواست برنامه‌ها و اقدامات خود را با فرمانداری هماهنگ کنند و گفت: اطلاع از برنامه‌های دستگاه‌ها، امکان پشتیبانی، هماهنگی و رفع موانع را در زمان مناسب فراهم می‌کند.

جهانی تأکید کرد: نباید برنامه‌ریزی اربعین صرفاً بر ظرفیت استان‌ها و دستگاه‌های معین متکی باشد، بلکه لازم است استان با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و اختصاص منابع پایدار، آمادگی لازم برای میزبانی از زائران را تقویت کند.

کد مطلب 987564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.