برگزاری یادواره «قائد شهید امت» در سنندج

یادواره «قائد شهید امت» امروز (شنبه) با حضور پرشور مردم و مسئولان در مسجد جامع شهر سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، یادواره «قائد شهید امت» در راستای گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید ایران اسلامی و خانواده معزز ایشان، امروز _شنبه بیستم تیر_ با حضور پرشور مردم و مسئولان در مسجد جامع شهر سنندج برگزار شد.

آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان در این مراسم با اشاره به سفر رهبر شهید به کردستان در سال ۱۳۸۸ اظهار کرد: یاد و خاطره آن سفر تاریخی همچنان در ذهن مردم استان ماندگار است و رهنمودهای ایشان، مسیر توسعه کردستان به‌ویژه در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی را ترسیم کرد.

وی با بیان اینکه دستاوردهای آن سفر طی سال‌های گذشته به تدریج محقق شده است، افزود: در قالب مصوبات سفر رهبر شهید، ۱۲۵۰ پروژه مهم و اثرگذار در استان اجرا شد که نقش مهمی در شتاب‌بخشی به روند توسعه کردستان داشت.

استاندار کردستان، بهره‌برداری از بیمارستان کوثر سنندج، کارخانه لاستیک بارز و اجرای طرح‌های مهم راه‌سازی را از مهم‌ترین نتایج این سفر برشمرد.

برگزاری یادواره «قائد شهید امت» در سنندج

لهونی ادامه داد: مراسم‌های بزرگداشت رهبر شهید در تمام شهرستان‌های استان برنامه‌ریزی شده است که نخستین آیین امروز در سنندج برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۹ شهرستان دیگر استان نیز این مراسم‌ها به ترتیب در روزهای آینده برگزار خواهد شد.

استاندار کردستان گفت: امیدواریم همچون شهر سنندج، شاهد حضور گسترده و پرشور قشرهای مختلف مردم در آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید در سراسر استان باشیم.

به گزارش ایمنا، این مراسم با برگزاری بخش‌های سخنرانی، مداحی و اجرای سرود دانش‌آموزی برگزار شد و مردم با مشت‌های گره کرده و فریادهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد، ضمن محکومیت جنایات استکبار جهانی، یاد و خاطره رهبر شهید را گرامی داشتند.

کد مطلب 987481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.