تشییع باشکوه امام شهید، آغاز عهد خون‌خواهی امت اسلامی است

امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه مسئولان کشور از مطالبه عمومی مردم برای پیگیری خون شهدای خود آگاه هستند، گفت: ملت ایران خواستار اجرای عدالت در قبال عاملان این جنایت است و این مطالبه، یکی از محورهای اصلی وحدت و انسجام ملی به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین عادل حاجی‌پور ظهر امروز _جمعه نوزدهم تیر_ در خطبه‌های نماز جمعه با تأکید بر اینکه زمینه‌سازی برای ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) از تحول درونی و پاک‌سازی قلب انسان آغاز می‌شود، اظهار کرد: نخستین گام در مسیر فرج، هجرت از تاریکی گناه به سوی نور ایمان و قرار گرفتن در سایه ولایت الهی است.

وی با اشاره به جایگاه قلب انسان در معارف اسلامی افزود: قلب انسان حرم الهی است و اگر از تعلقات غیرخدایی پاک شود، شایستگی میزبانی از وجود مقدس امام عصر(عج) را پیدا خواهد کرد، چرا که ظهور حقیقی حضرت مهدی(عج) ابتدا در دل‌های مؤمنان شکل می‌گیرد و سپس در جامعه جلوه بیرونی پیدا می‌کند.

امام جمعه موقت شیراز در ادامه با تلاوت آیه «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ»، از شخصیت «امام شهید» به عنوان نمونه‌ای از انسان تراز الهی یاد کرد و گفت: گرچه چند ماه از شهادت ایشان گذشته است، اما روح بلند و اندیشه تحول‌آفرین او همچنان در میان امت اسلامی زنده و اثرگذار است و مسیر هدایت جامعه را ادامه می‌دهد.

حاجی‌پور با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی امام شهید، تحول‌خواهی و تحول‌آفرینی را مهم‌ترین شاخصه ایشان دانست و گفت: این تحول از خودسازی آغاز شد و سپس به عرصه جامعه و امت اسلامی گسترش یافت.

وی با بیان اینکه امام راحل و امام شهید روحیه خودباوری را در ملت ایران زنده کردند، اظهار داشت: پیش از انقلاب اسلامی، ملت ایران ظرفیت‌های عظیم خود را باور نداشت، اما با ایجاد روحیه اعتماد به نفس، توانست نظام استبدادی را سرنگون کند و مسیر استقلال و عزت را در پیش بگیرد.

امام جمعه موقت شیراز تحول در مطالبات مردم را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: مطالبات ملت از خواسته‌های محدود و سطحی به آرمان‌هایی چون استقلال، آزادی، جمهوریت و اداره کشور به دست مردم ارتقا پیدا کرد و این میراث ارزشمند باید حفظ شود.

حاجی‌پور همچنین با اشاره به تغییر نگاه مردم نسبت به آینده، خاطرنشان کرد: امام راحل و امام شهید با تکیه بر وعده‌های الهی، امید به آینده و باور پیروزی را در جامعه نهادینه کردند؛ تفکری که امروز در اقتدار و ایستادگی ملت ایران در برابر قدرت‌های جهانی جلوه‌گر شده است.

وی حضور گسترده مردم در آیین‌های تشییع امام شهید در ایران و عراق را جلوه‌ای از قدرت معنوی و اجتماعی ملت ایران دانست و اظهار کرد: این حضور تاریخی، نتیجه همان خودباوری و تحول فکری است که در جامعه شکل گرفته و حتی دشمنان نیز نتوانستند عظمت آن را انکار کنند.

امام جمعه موقت شیراز با استناد به آیات قرآن درباره جایگاه شهدا، تأکید کرد: شهادت پایان راه نیست، بلکه آغاز مرحله‌ای جدید از اثرگذاری است و شهید پس از شهادت نیز با حیات معنوی خود جامعه را بیدار و هدایت می‌کند.

حاجی‌پور تشییع باشکوه امام شهید در تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد را آغاز «عهد خون‌خواهی امت اسلامی» توصیف کرد و گفت: پیام این مراسم‌ها مطالبه مجازات عاملان این جنایت بود و این مطالبه به مرزهای ایران محدود نمی‌شود، بلکه همه ملت‌های محور مقاومت و آزادگان جهان آن را دنبال خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مسئولان کشور از مطالبه عمومی مردم برای پیگیری خون شهدای خود آگاه هستند، افزود: ملت ایران خواستار اجرای عدالت در قبال عاملان این جنایت است و این مطالبه، یکی از محورهای اصلی وحدت و انسجام ملی به شمار می‌رود.

امام جمعه موقت شیراز همچنین با تاکید بر اهمیت حفظ روحیه بیداری و مقاومت در جامعه گفت: همان‌گونه که قیام عاشورا زمینه‌ساز حرکت‌های بعدی در تاریخ شد، خون شهیدان نیز مسیر مقاومت و عدالت‌خواهی را استمرار خواهد بخشید.

حاجی‌پور از حضور گسترده مردم ایران در مراسم تشییع قدردانی کرد و این حضور را حماسه‌ای ماندگار در تاریخ کشور دانست.

وی همچنین از ملت، دولت، علما، مراجع و عشایر عراق به دلیل همراهی در برگزاری مراسم‌های وداع با امام شهید تقدیر کرد و افزود: ملت‌های ایران و عراق در جبهه مقاومت دارای روح و آرمانی مشترک هستند و پیوند آنان فراتر از مرزهای جغرافیایی است.

وی در پایان با دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر(عج)، عزت و اقتدار ملت ایران، پیروزی جبهه مقاومت و سربلندی امت اسلامی از خداوند خواست بیداری و وحدت شکل‌گرفته در میان ملت‌های مسلمان را زمینه‌ساز تحقق وعده‌های الهی و ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد.

کد مطلب 987316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.