کمک‌های بشردوستانه ایران به ونزوئلا اهدا شد

کمک‌های بشردوستانه ایران برای زلزله‌زدگان ونزوئلایی به این کشور اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ایوان خیل پینتو، وزیر امور خارجه ونزوئلا با اشاره به کمک‌های بشردوستانه ایران برای زلزله زدگان ونزوئلایی نوشت: «قدرت و اتحاد ایران و ونزوئلا؛ این پیام قدرتمند همبستگی است که توسط جمهوری اسلامی ایران به همراه چندین تن کمک‌های بشردوستانه برای ما ارسال شده است.»

وی افزود: از طرف دولت بولیواری، مردم ونزوئلا و دلسی رودریگز، رئیس جمهور موقت، عمیق‌ترین مراتب قدردانی خود را از رئیس جمهور ایران، مسعود پزشکیان، وزیر امور خارجه، سید عباس عراقچی و کاردار ایران در ونزوئلا، سیروس کریمی، به خاطر کمک فوق‌العاده‌شان به ملت ما در این شرایط اضطراری ابراز می‌کنیم.

سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران , کشور ونزوئلا ,

سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران , کشور ونزوئلا ,

پینتو تاکید کرد: دوستی بین مردم ما هر روز قوی‌تر می‌شود.

روز گذشته دلسی رودریگز، رئیس مجلس ملی ونزوئلا اعلام کرد که در پی دو زلزله قدرتمندی که در این کشور اتفاق افتاد، تعداد کشته‌شدگان در ونزوئلا به بیش از ۳۸۰۰ نفر رسیده است.

به گزارش ای بی سی، در آخرین به‌روزرسانی، رودریگز، رئیس مجلس ملی ونزوئلا، مرگ ۳۸۱۱ نفر و زخمی شدن ۱۶۷۴۰ نفر را تأیید کرد.

کد مطلب 987282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.