نماز لیلة الدفن رهبر شهید را همین امشب بخوانید

هم‌زمان با تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع)، مؤمنان بر اساس فتوای فقها باید نماز لیلةالدفن را در نخستین شب پس از دفن، یعنی امشب و پیش از طلوع فجر، اقامه کنند و به تأخیر انداختن آن به شب‌ آینده صحیح نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، با تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در بامداد جمعه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۵، زمان اقامه نماز لیلةالدفن نیز فرا رسیده است.

بر اساس نظر مشهور فقهای شیعه و همچنین فتوای رهبر شهید، نماز لیلةالدفن باید در اولین شب پس از دفن میت و پیش از اذان صبح اقامه شود و تأخیر انداختن آن به شب‌های بعد، با فلسفه و استحباب این نماز جایز نیست.

نماز لیلة الدفن رهبر شهید را همین امشب بخوانید

از این رو، علاقه‌مندان و ارادتمندان رهبر شهید انقلاب اسلامی که قصد دارند این نماز را به نیت ایشان اقامه کنند، لازم است آن را امشب و پیش از طلوع فجر به جا آورند.

نماز لیلةالدفن، که به «نماز وحشت» نیز شهرت دارد، از اعمال مستحب مؤکد برای شب نخست دفن میت است و در روایات بر آثار و برکات آن برای آرامش و رحمت الهی نسبت به متوفی تأکید شده است.

نماز لیلة الدفن رهبر شهید را امشب بخوانید

کد مطلب 987231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.