ترافیک بازگشت زائران از اصفهان روان است/ ۳۰۰ اتوبوس به‌کارگیری شد

مدیرکل امور اجرایی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: هم‌زمان با موج بازگشت زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب از تهران و قم با اجرای طرح‌های هدایت ترافیکی، استقرار ستادهای راهنمای زائران و به‌کارگیری ۳۰۰ دستگاه اتوبوس، تردد در محورهای مواصلاتی استان به‌صورت روان و ایمن جریان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی عبدالهی در برنامه رادیویی «صدای شهر» با اشاره به موج بازگشت شرکت‌کنندگان در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب از شهرهای تهران و قم، اظهار کرد: با توجه به عبور زائران از مسیرهای استان اصفهان به سمت استان‌های جنوبی کشور، از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت تردد و خدمت‌رسانی در کلان‌شهر اصفهان انجام شد.

وی افزود: در این راستا سه ستاد هدایت اصلی در محورهای جنوبی، شرقی و شمالی شهر اصفهان پیش‌بینی شد که در مسیر بازگشت زائران، ستاد هدایت شمال در محور بزرگراه معلم فعال است و خدمات لازم را به مسافران ارائه می‌دهد.

مدیرکل امور اجرایی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تاکید کرد: علاوه بر این، اقدامات لازم برای آدرس‌دهی، تکمیل تابلوها و علائم راهنمای مسیر انجام شد تا رانندگانی که به سمت استان‌های جنوبی از جمله خوزستان، فارس و بوشهر در حرکت هستند، بتوانند با سهولت بیشتر و در شرایط روان ترافیکی به مقصد خود برسند.

عبدالهی گفت: بر اساس گزارش‌های دریافت‌شده، خوشبختانه ترافیک در محورهای مواصلاتی منتهی به شهر اصفهان روان و ایمن بوده و مشکلی در عبور و مرور زائران مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: سیاست اصلی مدیریت ترافیک در این ایام، جلوگیری از ورود غیرضروری خودروها به داخل شهر و هدایت زائران از طریق مسیرهای کمربندی، رینگ سوم و رینگ چهارم بود که این برنامه با موفقیت اجرا شد و نتایج مطلوبی به همراه داشت.

مدیرکل امور اجرایی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در حوزه اعزام زائران اصفهانی به تهران و قم نیز ۳۰۰ دستگاه اتوبوس پیش‌بینی و به‌کارگیری شد که این عملیات با مدیریت مناسب انجام شد و جا دارد از تلاش همکاران شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان قدردانی شود.

عبدالهی گفت: هماهنگی‌های لازم با اتحادیه‌های مرتبط برای استقرار نیروهای تعمیراتی خودروهای سبک در جایگاه‌های سی‌ان‌جی انجام شد تا در صورت بروز نقص فنی برای خودروها، خدمات سریع ارائه و امکان ادامه مسیر برای زائران فراهم شود.

وی افزود: استفاده از ظرفیت مرکز کنترل ترافیک و تابلوهای پیام متغیر نیز در دستور کار قرار گرفت تا اطلاعات ترافیکی و مسیرهای روان به‌صورت برخط در اختیار رانندگان قرار گیرد و امکان انتخاب بهترین مسیر برای عبور از شهر فراهم شود.

مدیرکل امور اجرایی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تاکید کرد: حضور شبانه‌روزی همکاران حوزه حمل‌ونقل و ترافیک بر اساس شیفت‌بندی منظم، نقش مهمی در اجرای این برنامه‌ها داشت و کارکنان این حوزه به‌صورت بیست‌وچهارساعته در محل مأموریت‌های خود حضور داشتند و خدمت‌رسانی به زائران را انجام دادند.

کد مطلب 987225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.