جمع‌آوری ۳۰۰۰ انشعاب غیرمجاز برق در استان مرکزی/ صرفه‌جویی ۳۰ مگاواتی در طرح مهتاب

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی از جمع‌آوری بیش از سه هزار مورد انشعاب غیرمجاز و اصلاح چهار هزار کنتور معیوب در استان خبر داد و گفت: این اقدامات منجر به صرفه‌جویی ۳۰ مگاواتی شده که معادل مصرف برق دو شهرستان استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی توزیع برق استان مرکزی، محمد نیکویی در حاشیه مانور «مهتاب» با اشاره به اهمیت مبارزه با انشعابات غیرمجاز اظهار کرد: برق‌های غیرمجاز علاوه‌بر آسیب به شبکه توزیع، به وسایل برقی مردم نیز خسارت وارد کرده و موجب سوختن آن‌ها می‌شود، بنابراین وظیفه ذاتی صنعت برق، جمع‌آوری و برخورد قاطع با این مصادیق است.

وی افزود: در سطح کشور، مانورها و فعالیت‌های حوزه کاهش تلفات و طرح مهتاب منجر به صرفه‌جویی بیش از دو هزار مگاواتی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به صرفه‌جویی بیش از دو هزار مگاواتی تصریح کرد: همین عدد چشمگیر موجب شد سال جاری برخلاف سال‌های گذشته، هیچ‌گونه خاموشی برنامه‌ریزی‌شده‌ای در سطح کشور و استان مرکزی نداشته باشیم.

نیکویی با تشریح عملکرد استان مرکزی گفت: تاکنون سه هزار و ۱۶۶ مورد انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری، چهار هزار و ۲۷ کنتور معیوب اصلاح و تعداد زیادی از چاه‌های کشاورزی غیرمجاز نیز بازرسی و با موارد دستکاری شده برخورد شده است.

وی با اشاره به صرفه‌جویی ۳۰ مگاواتی در استان مرکزی خاطرنشان کرد: این عدد معادل مصرف برق دو شهرستان استان است و نقش بسزایی در کاهش ناترازی و تأمین برق پایدار داشته است.

کد مطلب 987043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.