۳ جوان آینده‌دار آلومینیوم اراک به ترکیه می‌روند

باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک اعلام کرد: سه بازیکن این تیم به اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال جوانان کشور دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از استان مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک، فهرست جدید تیم فوتبال جوانان ایران در حالی از سوی قاسم حدادی‌فر، سرمربی این تیم اعلام شد که نام سه بازیکن آینده‌دار باشگاه آلومینیوم اراک در این جمع دیده می‌شود.

طبق اعلام فهرست اعلام شده، نام امیرمحمد کریمی، امیرمهدی یحیایی و عرفان خدادادیان، سه بازیکن آلومینیوم اراک در بین ملی‌پوشان جوان ایران قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، این بازیکنان باید از ساعت ۱۱ صبح امروز _چهارشنبه هفدهم تیر_ در مرکز ملی فوتبال ایران حضور یافته و در ادامه برای برپایی اردوی آماده‌سازی تیم ملی جوانان از هجدهم سی‌ام تیر راهی ترکیه خواهند شد.

کد مطلب 986895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.