ثبت بیش از ۱۳۱۸ مأموریت توسط اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در پوشش مراسم تشییع رهبر معظم انقلاب

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی مرکزی از انجام یک‌هزار و ۳۱۸ مأموریت فوریت پزشکی توسط نیروهای این مرکز در جریان پوشش مراسم تشییع رهبر معظم انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اورژانس استان مرکزی، بهروز ایران‌نژاد با اشاره به حضور شبانه‌روزی کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در این مراسم بین المللی و گسترده اظهار کرد: طی این مدت، یک‌هزار و ۳۱۸ مأموریت در حوزه‌های مختلف از جمله بیماران قلبی و تنفسی، حوادث ترافیکی، گرمازدگی، بیماران داخلی و سایر موارد اورژانس به ثبت رسید که تمامی خدمات مورد نیاز با سرعت، دقت و بر اساس استانداردهای فوریت‌های پزشکی توسط آمبولانس ها، اتوبوس آمبولانس ها و بالگرد اورژانس هوایی استان مرکزی به مراجعه‌کنندگان ارائه شد.

وی افزود: کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی در کنار آماده باش ابلاغی و انجام مأموریت‌های روزمره خود در سطح استان، با استقرار در محل برگزاری این مراسم عظیم در استان های تهران و قم نیز نقش مؤثری در ارائه خدمات فوریت پزشکی و حفظ سلامت شرکت‌کنندگان ایفا کردند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در این مأموریت‌ها اقدامات درمانی متعددی از جمله مانیتورینگ قلبی، اکسیژن‌تراپی، سرم‌تراپی، کنترل علائم حیاتی، اقدامات پیشرفته درمانی برای بیماران قلبی و تنفسی، اعزام هوایی بیماران و مصدومین و سایر خدمات تخصصی فوریت‌ پزشکی برای بیماران و مصدومان انجام شد.

ایران‌نژاد ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی تمامی کارکنان حوزه اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی تأکید کرد: آمادگی، هماهنگی و حضور مؤثر نیروهای اورژانس در این عملیات بزرگ، بار دیگر توانمندی و تعهد خانواده بزرگ اورژانس پیش‌بیمارستانی را در ارائه خدمات بی‌وقفه به هموطنان به نمایش گذاشت و این ماموریت طی روزهای آینده و تا پایان مراسم رهبر شهید در کشور ادامه خواهد یافت.

ثبت بیش از ۱۳۱۸ مأموریت توسط اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در پوشش مراسم تشییع رهبر معظم انقلاب

کد مطلب 986656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.