اعزام ۲۰ خودروی آتش‌نشانی و ۶۰ آتش‌نشان برای تأمین ایمنی مراسم تشییع رهبر شهید

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از آمادگی کامل این سازمان برای تأمین ایمنی مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد و گفت: ۲۰ دستگاه خودروی آتش‌نشانی، ۶۰ آتش‌نشان، بیش از ۳۰ نیروی جهادی و استقرار گسترده تجهیزات و نیروها برای پوشش ایمنی مراسم پیش‌بینی شده است.

آتشپاد امید باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آمادگی کامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان برای ایمنی مراسم تشییع پیکر رهبر شهید اظهار کرد: در راستای اعزام نیروهای عملیاتی این سازمان به‌منظور برنامه‌ریزی و تأمین پوشش ایمنی مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در استان قم و اجرای تمهیدات ایمنی در شهر اصفهان، هماهنگی‌های لازم برای اعزام نیروهای عملیاتی، نحوه استقرار تیم‌ها، آماده‌باش تجهیزات، مدیریت مأموریت‌ها و تعامل با سایر دستگاه‌های امدادی، خدماتی و انتظامی بررسی شد.

وی افزود: در این نشست بر آمادگی کامل سازمان برای ارائه خدمات ایمنی در این مراسم تأکید شد و تمام بخش‌های عملیاتی، پشتیبانی و تخصصی سازمان برای انجام این مأموریت در بالاترین سطح آمادگی قرار گرفتند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تأکید کرد: تأمین ایمنی شرکت‌کنندگان در این مراسم باشکوه، وظیفه‌ای مهم و ارزشمند است و همه نیروهای عملیاتی باید با رعایت بالاترین استانداردهای ایمنی، آمادگی کامل و هماهنگی مؤثر با سایر دستگاه‌های مسئول، مأموریت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

باقری گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، ۲۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین آتش‌نشانی به همراه موتورسیکلت‌های عملیاتی و ۶۰ نفر از آتش‌نشانان برای کمک به پوشش ایمنی مراسم در استان قم و شهر اصفهان اعزام خواهند شد.

وی ادامه داد: بیش از ۳۰ نفر از آتش‌نشانان در کنار تیم‌های جهادی و بسیج در اجرای مأموریت‌ها در تهران و مشهد مشارکت خواهند داشت تا خدمات ایمنی و امدادی در این مراسم با آمادگی کامل ارائه شود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: کارشناسان این سازمان تاکنون بیش از ۴۵۰ موکب، محل اسکان و نقاط استقرار را از نظر ایمنی ارزیابی و از آن‌ها بازدید کرده‌اند و ضمن ارائه چک‌لیست‌های ارزیابی ایمنی، دستورالعمل‌های تخصصی مدیریت ازدحام جمعیت و پیشگیری از حوادث احتمالی را در اختیار مسئولان مواکب قرار داده‌اند.

باقری گفت: در راستای افزایش سطح آمادگی، روزانه ۴۵ نقطه استقرار عملیاتی برای پوشش ایمنی در سطح شهر پیش‌بینی شده و حدود ۱۵۰ دستگاه کپسول خاموش‌کننده دستی نیز بنا به درخواست مواکب و مساجد تحویل مسئولان مربوط شده است.

وی افزود: دوره‌های آموزشی و توجیهی ویژه نیروهای اعزامی و رانندگان ناوگان حمل‌ونقل با هماهنگی نهاد بسیج و شرکت واحد اتوبوسرانی برگزار شده است تا نیروهای عملیاتی و رانندگان با آمادگی بیشتر در این مأموریت حضور پیدا کنند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تأکید کرد: با هماهنگی استانداری اصفهان، بیش از ۳۰ دستگاه خودروی آتش‌نشانی در محور مواصلاتی اصفهان-قم و سایر نقاط تعیین‌شده مستقر خواهند شد تا در صورت وقوع هرگونه حادثه احتمالی، خدمات امدادی و ایمنی در سریع‌ترین زمان ممکن به زائران و شرکت‌کنندگان ارائه شود.

باقری گفت: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های عملیاتی، نیروی انسانی متخصص و تجهیزات مورد نیاز، کنار سایر دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، آمادگی کامل خود را برای تأمین ایمنی این مراسم اعلام کرده است.

کد مطلب 985881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.