آخرین وضعیت جوی در استان کرمان / ثبت گرم‌ترین صبح ایران در شهداد

مدیرکل هواشناسی استان کرمان گفت: در حالی که مناطق جنوبی شاهد بارش‌های شدید همرفتی و رگبارهای تابستانه بوده‌اند، شهداد با ثبت حداقل دمای ۳۶ درجه، گرم‌ترین صبح کشور را به نام خود ثبت کرد.

محسن عراقی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان اظهار کرد: فعالیت سامانه‌های جوی در روزهای اخیر چهره‌ای متفاوت از اقلیم کرمان را به نمایش گذاشته است.

وی افزود: با فعالیت سامانه بارشی که منجر به صدور هشدار نارنجی شماره ۵ شد، ایستگاه جیرفت (سیلو) با ثبت ۲۰ میلی‌متر بارش، بیشترین میزان بارندگی را در جنوب استان تجربه کرد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمان گفت: بارش‌های اخیر که در مناطقی چون ساردوئیه با ۱۹.۵ و میانده جیرفت با ۱۷.۴ میلی‌متر تداوم داشت، از نوع همرفتی فصل گرم است.

وی تصریح کرد: این سامانه‌ها معمولاً به‌صورت محلی و با شدت زیاد فعالیت می‌کنند و به همین دلیل اختلاف مقادیر بارش در فواصل کوتاه امری طبیعی است.

عراقی‌زاده با اشاره به ثبت حداقل دمای ۳۶ درجه در صبح شنبه سیزدهم تیرماه در شهداد، بیان کرد: توده هوای گرم در مناطق شرقی و جنوبی ادامه دارد.

وی افزود: پدیده غالب تا اواسط هفته، وزش باد نسبتاً شدید خواهد بود که خیزش گردوخاک، کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا را در مناطق شمالی، جنوبی و شرقی استان در پی خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی استان کرمان اضافه کرد: در ارتفاعات مرکزی و نیمه‌جنوبی استان، رشد ابر، رگبار، رعدوبرق و احتمال بارش تگرگ همچنان تا روزهای آینده محتمل است.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان با توجه به تداوم گرمای شدید و هشدارهای جوی، ضمن اجتناب از تردد غیرضروری در ساعات پیک گرما، نسبت به هشدارهای صادر شده برای مناطق مستعد گردوخاک توجه ویژه داشته باشند.

کد مطلب 985792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.