به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس گزارش الجزیره، عزاداران در جریان مراسم وداع با رهبر شهید با سر دادن شعارهایی از جمله «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» خواستار انتقام خون رهبر شهید انقلاب شدند. این شبکه به نقل از گزارشگر خود در تهران نوشت که احساسات حاضران بسیار پررنگ بود و بسیاری از شرکتکنندگان تأکید داشتند که ترور رهبر انقلاب باید پاسخ داده شود.

الجزیره در بخش دیگری از گزارش خود به استقبال گسترده مردم از مراسم اشاره کرد و نوشت که بر اساس آمار منتشرشده از سوی منابع رسمی ایران، شبکه متروی تهران تنها از عصر شنبه تا صبح یکشنبه بیش از هفت میلیون سفر را به ثبت رسانده است. این رسانه افزود که مسئولان برگزاری مراسم از شهروندان خواستهاند برای آسان شدن رفتوآمد و کاهش ترافیک از ناوگان مترو استفاده کنند؛ موضوعی که به گفته الجزیره، نقش مهمی در انتقال جمعیت انبوه عزاداران به محل مراسم داشته است.
الجزیره در ادامه به تحولات سیاسی همزمان با برگزاری مراسم پرداخت و نوشت که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، اعلام کرده است که در طول برگزاری آیینهای تشییع، هیچیک از دو طرف اقدام نظامی علیه دیگری انجام نخواهند داد و مذاکرات میان تهران و واشنگتن پس از پایان این مراسم از سر گرفته خواهد شد.
الجزیره در جمعبندی گزارش خود، فضای حاکم بر تهران را فضایی آمیخته با سوگواری، خشم و مطالبه انتقام توصیف کرد و نوشت که حضور گسترده مردم و استمرار مراسم در روزهای آینده، این آیین را به یکی از مهمترین رویدادهای سیاسی و اجتماعی ایران پس از پایان جنگ تبدیل کرده است.
نظر شما