حضور گسترده مردم در مراسم رهبر شهید، نمایش وحدت و اقتدار ملی است

استاندار مرکزی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در مراسم رهبر شهید، نمایش وحدت و اقتدار ملی است گفت: برگزاری این آیین جلوه‌ای از تعظیم شعائر الهی، وحدت ملی و حماسه‌ای سیاسی و جهادی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی در آیین بدرقه زائران و خادمان مواکب استان مرکزی اعزامی به مراسم تشییع رهبر شهید، با تأکید بر اهمیت حضور گسترده مردم در این رویداد، اظهار کرد: مردم استان مرکزی، به‌ویژه شهروندان اراکی، به نمایندگی از همه دلدادگان انقلاب اسلامی در این مراسم باشکوه حضور خواهند یافت و افرادی که زمینه این حضور مردمی را فراهم می‌کنند، نایب‌الزیاره جاماندگان خواهند بود.

وی برگزاری این آیین را جلوه‌ای از تعظیم شعائر الهی، وحدت ملی و حماسه‌ای سیاسی و جهادی دانست و افزود: دشمنان با دقت رفتار و واکنش ملت ایران را رصد می‌کنند و حضور پرشور، آگاهانه و عاشقانه مردم در مراسم وداع با رهبر شهید، تمامی محاسبات آنان را برهم زد.

استاندار مرکزی با اشاره به جایگاه ویژه رهبر شهید و خدمات ارزشمند ایشان به انقلاب اسلامی و ملت ایران، خاطرنشان کرد: مردم استان مرکزی به عنوان دیار زادگاه امامین انقلاب، دین و مسئولیتی مضاعف در پاسداشت یاد و راه این شهید والامقام دارند و حضور گسترده در آیین تشییع، ادای بخشی از این حق و قدردانی از سال‌ها مجاهدت و خدمت صادقانه ایشان است.

به گزارش ایمنا، استاندار مرکزی با حضور در محل موکب شهرستان شازند، از روند خدمت‌رسانی به زائران و کاروان‌های اعزامی برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید بازدید کرد.

در این بازدید، استاندار مرکزی ضمن قدردانی از اهتمام و تلاش‌های خادمان موکب در میزبانی شایسته از زائران، بر اهمیت تسهیل امور و ارائه خدمات مطلوب به دلدادگان راه امام شهید تأکید کرد و این فعالیت‌های خودجوش مردمی را جلوه‌ای از وحدت، ارادت و پیوند ناگسستنی ملت با آرمان‌های رهبر شهید دانست.

کد مطلب 985604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.