۲۱ کمیته تخصصی برای خدمت‌رسانی به زائران آیین بدرقه شهید تشکیل شد

فرماندار کرج با تشریح آخرین وضعیت خدمات‌رسانی به زائران آیین بدرقه رهبر شهید، گفت: ۲۱ کمیته تخصصی، استقرار مواکب متعدد در مسیرهای منتهی به تهران و بسیج همه ظرفیت‌های مردمی و دستگاهی برای میزبانی شایسته در آمادگی کامل قرار دارند.

مهدی مهرور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با قدردانی از همراهی اصحاب رسانه و نقش‌آفرینی آنان در پوشش رویدادهای مهم استان، اظهار کرد: رسانه‌ها امروز در خط مقدم روایت‌گری این حرکت عظیم مردمی قرار دارند و باید این همبستگی و حضور باشکوه مردم در آیین بدرقه رهبر شهید به بهترین شکل به جهانیان منعکس شود.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم‌های عزاداری طی روزهای گذشته افزود: مردم کرج در قالب راهپیمایی‌ها و تجمعات شبانه طی بیش از ۱۲۰ شب، با برگزاری مراسم سینه‌زنی، نوحه‌سرایی و عزاداری، ارادت خود را به رهبر شهید انقلاب اسلامی نشان دادند.

فرماندار کرج ادامه داد: پس از اعلام زمان برگزاری آیین تشییع، ستاد ویژه شهرستان تشکیل و ۲۱ کمیته تخصصی با مسئولیت دستگاه‌های اجرایی و خدماتی شکل گرفت که هر یک مأموریت‌های مشخصی در حوزه‌های اسکان، حمل‌ونقل، پشتیبانی، خدمات درمانی و مدیریت جمعیت بر عهده دارند.

مهرور با بیان اینکه در نتیجه فعالیت این کمیته‌ها، چندین موکب در مسیرهای اصلی ورودی و خروجی شهرستان کرج مستقر شده است، گفت: این مواکب در نقاطی از جمله کمالشهر، آستان مقدس امامزادگان، ایستگاه‌های مترو گلشهر و محمدشهر، محدوده گرمدره، آزادراه همت و همچنین موکب اتاق اصناف فعال هستند و خدمات پذیرایی و رفاهی به زائران ارائه می‌کنند.

وی افزود: در مسیر برگشت نیز دو موکب برای بدرقه زائران پیش‌بینی شده و تمامی این خدمات با مشارکت گسترده مردم، خیرین، گروه‌های جهادی، سمن‌ها، بانوان و فعالان اجتماعی در حال انجام است.

فرماندار کرج با اشاره به هماهنگی کامل دستگاه‌های اجرایی و امدادی تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، پلیس راهور، راهداری، شهرداری‌ها، شرکت‌های خدمات‌رسان از جمله آب، برق و مخابرات، اورژانس، هلال‌احمر، آتش‌نشانی، دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها در آماده‌باش کامل قرار دارند.

مهرور ادامه داد: تمامی مواکب به امکانات رفاهی، فضای استراحت مناسب و تجهیزات سرمایشی مجهز شده‌اند و خدمات پذیرایی به صورت منظم در حال ارائه است. همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی، تیم‌های درمانی اورژانس و هلال‌احمر در نقاط مختلف مستقر هستند.

وی با اشاره به پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری گفت: مساجد، حسینیه‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، نمازخانه‌ها و حتی فضاهای اداری و پارکینگ‌ها برای اسکان زائران آماده‌سازی شده و در صورت افزایش جمعیت، امکان استفاده از این ظرفیت‌ها وجود دارد.

فرماندار کرج در پایان با تأکید بر روان بودن ترافیک در سطح شهرستان اظهار کرد: با تلاش نیروهای پلیس راهور و راهداری و اجرای تمهیدات ترافیکی، وضعیت تردد در محورهای اصلی مطلوب است و امیدواریم زائران با آرامش، امنیت و سهولت کامل در مسیرهای تعیین‌شده تردد کنند.

مهرور همچنین نقش مردم و خیرین را در این رویداد برجسته دانست و گفت: حضور مردم در تأمین پشتیبانی، خدمات اجرایی و مشارکت مستقیم در مواکب، جلوه‌ای از همدلی و خدمت‌رسانی خالصانه است و نشان می‌دهد این حرکت بزرگ، کاملاً مردمی و برخاسته از باورهای دینی و انقلابی است.

کد مطلب 985585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.