۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ۴۵۰ نفر از کارکنان اتوبوس‌رانی اصفهان در خدمت عزاداران رهبر شهید

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان گفت: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ۴۵۰ نفر از پرسنل شرکت واحد اتوبوس‌رانی اصفهان در خدمت زائران و عزاداران رهبر شهید خواهند بود.

داوود بحیرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به‌منظور تسهیل تردد زائران و عزاداران حاضر در آیین‌ تشییع رهبر شهید، امام خامنه‌ای(ره) ، ۳۰۰ دستگاه اتوبوس از ناوگان شرکت واحد اتوبوس‌رانی اصفهان به شهرهای تهران و قم اعزام شده و می شوند و ارائه خدمات آغاز شده است.

وی افزود: علاوه‌بر خدمات حمل‌ونقل در شهرهای تهران و قم، طی روزهای آینده حدود ۱۱ هزار نفر از شهروندان اصفهانی با استفاده از این ناوگان برای حضور در مراسم و زیارت بیت رهبر شهید، امام خامنه‌ای(ره)، به‌صورت رایگان عازم تهران و قم خواهند شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری اصفهان تصریح کرد: برای پشتیبانی از این عملیات و اتوبوس‌های دیگر در مسیر، چهار دستگاه اتوبوس امدادرسان ، دو دستگاه تانکر سوخت‌رسان و تیم‌های فنی نیز در محل و مسیر استقرار دارند.

بحیرایی خاطرنشان کرد: در مجموع ۴۵۰ نفر از رانندگان و کارکنان شرکت واحد اتوبوس‌رانی شهرداری اصفهان به‌صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران رهبر شهید، امام خامنه‌ای(ره) هستند.

کد مطلب 985537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.