افزایش پروازهای تهران_مشهد برای مراسم وداع با رهبر شهید

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با هدف پاسخگویی به افزایش تقاضای سفر به مشهد مقدس برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، پروازهای فوق‌العاده‌ای را در مسیر تهران–مشهد و به‌عکس برقرار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، در راستای تسهیل سفر هموطنان و تأمین تقاضای ایجادشده، تعداد پروازهای مسیر تهران-مشهد- تهران افزایش یافته و ناوگان مورد نیاز برای انجام این پروازها پیش‌بینی شده است؛ بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، در روزهای شنبه و یکشنبه (سیزدهم و چهاردهم تیر) در مجموع  ۸ پرواز (روزانه چهار پرواز رفت و برگشت) انجام خواهد شد.

در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و جمعه، روزانه دو پرواز رفت و برگشت برنامه‌ریزی شده است. علاوه‌بر این، مطابق برنامه عملیاتی «هما»، پروازهایی از فرودگاه‌های ارومیه، زاهدان، بیرجند، یزد، کرمان، کرمانشاه و تبریز نیز به مقصد مشهد مقدس انجام خواهد شد. همه پروازهای داخلی «هما» از امروز _شنبه سیزدهم تیر_ از ترمینال شماره دو فرودگاه مهرآباد انجام می‌شود.

کد مطلب 985332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.