ضرب‌الاجل استاندار کرمان برای احیای ظرفیت‌های ارزوئیه

استاندار کرمان با حضور در ارزوئیه و بازدید از پروژه‌های اولویت‌دار، خواستار تعیین تکلیف فوری وضعیت معادن بلااستفاده و رفع گره‌های ترافیکی محورهای مواصلاتی شهرستان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محمدعلی طالبی امروز _جمعه دوازدهم تیر_ در سفر به شهرستان ارزوئیه، با تأکید بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی، اظهار کرد: شکوفایی ارزوئیه در گرو عبور از وضعیت موجود در معادن و حرکت به سمت صنایع فرآوری است که باید با جدیت در دستور کار فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

وی با بررسی روند اجرایی پروژه مواصلاتی بافت-ارزوئیه-جیرفت، با بیان اینکه پیگیری موانع پیش‌روی این پروژه باید رفع شود، افزود: نقشه راه حفاظت و کاوش‌های علمی تپه یحیی صوغان تدوین شده و امیدواریم مقدمات برگزاری همایش تخصصی تپه تا پایان سال مهیا شود.

استاندار کرمان پس از بازدید از معدن کرومیت آبدشت، در نشستی با مسئولان استان و شهرستان، با اشاره به ظرفیت‌های معدنی این منطقه، گفت: ظرفیت بسیار بزرگی در مجموعه شرکت معادن اسفندقه وجود دارد که متأسفانه تاکنون از آن به‌درستی بهره‌برداری نشده است.

وی با بیان اینکه بازدید میدانی از مجموعه اسفندقه نشان‌دهنده عقب‌ماندگی مزمن و تاریخی در توسعه بخش معدن است، تصریح کرد: سال‌هاست محصول این معادن به‌صورت خام عرضه می‌شود و هیچ اقدام مؤثری برای توسعه، ایجاد صنایع فرآوری و بهبود محیط پیرامونی انجام نشده است.

طالبی با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند یکی از پیشران‌های اصلی رشد اقتصادی استان باشد، با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد در بهره‌برداری از معادن، افزود: با نگاهی جدید به ظرفیت‌های معدنی، می‌توان زمینه تحول واقعی را فراهم کرد تا مردم منطقه از منافع آن بهره‌مند شوند و آثار توسعه را به‌صورت ملموس مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه تکمیل زنجیره ارزش معدن، از اولویت‌های اساسی استان است، اضافه کرد: همدلی و همگرایی، بزرگ‌ترین تحول در مسیر توسعه ارزوئیه است و باید شرایطی فراهم شود که ضمن رفع دغدغه‌های کارفرمایان، به بهبود معیشت کارگران و خانواده‌های آنان توجه ویژه‌ای شود تا منافع توسعه به‌صورت متوازن میان همه ذی‌نفعان توزیع شود.

استاندار کرمان با اشاره به مذاکرات استانداری با صندوق بازنشستگی کشوری برای فعال‌سازی پهنه‌های معدنی گفت: امیدواریم زمینه ورود سرمایه‌گذاران توانمند و برخوردار از ظرفیت‌های فنی و مالی فراهم شود تا توسعه صنایع فرآوری، سرمایه‌گذاری پایدار و بهره‌برداری بهینه از منابع معدنی در استان به‌صورت جدی دنبال شود.

کد مطلب 985056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.