آمادگی کامل منطقه ۶ اصفهان برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان از استقرار ایستگاه هدایت و پذیرایی از زائران در ورودی شهر و پیش‌بینی چهار ستاد اسکان اضطراری خبر داد و گفت: تمام ظرفیت‌های منطقه برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران مراسم تشییع رهبر شهید به‌کار گرفته شده است.

علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آمادگی کامل شهرداری منطقه ۶ اصفهان برای میزبانی از زائران مراسم تشییع رهبر شهید اظهار کرد: هم‌زمان با برگزاری این رویداد بزرگ ملی و مذهبی و با توجه به قرار گرفتن اصفهان در مسیر تردد زائران به سمت تهران، تمام ظرفیت‌های خدماتی، رفاهی و پشتیبانی منطقه برای ارائه خدمات مطلوب به زائران بسیج شده است.

وی افزود: شهرداری منطقه ۶ اصفهان با همکاری شهرداری بهارستان، هیئت‌های مذهبی، گروه‌های مردمی و نیروهای جهادی، ایستگاه هدایت، راهنمایی، خدمات‌رسانی و پذیرایی از زائران را در ورودی شهر اصفهان و در محدوده مسجد الکعبه برپا می‌کند تا خدمات مورد نیاز مسافران و عزاداران به صورت منظم و شبانه‌روزی ارائه شود.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان تصریح کرد: این ایستگاه با هدف راهنمایی زائران، تسهیل تردد، ارائه خدمات رفاهی، پاسخگویی به نیازهای مسافران و پذیرایی از شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع فعالیت خواهد کرد و نیروهای مردمی و خادمان شهرداری با تمام توان در این مجموعه حضور خواهند داشت تا زائران با آرامش و سهولت بیشتری مسیر خود را ادامه دهند.

باقری ادامه داد: علاوه بر استقرار ایستگاه خدمت‌رسانی، در راستای افزایش آمادگی مدیریت شهری برای شرایط احتمالی و پیش‌بینی افزایش حجم زائران، چهار نقطه در محدوده منطقه ۶ اصفهان به عنوان ستادهای اسکان اضطراری شناسایی، تجهیز و آماده بهره‌برداری شده است.

وی خاطرنشان کرد: این مراکز در صورت اعلام نیاز از سوی ستاد مرکزی تشییع، به سرعت وارد مدار خدمت‌رسانی خواهند شد و امکانات لازم برای اسکان موقت، استراحت و ارائه خدمات رفاهی به زائران در آن‌ها فراهم شده است.

آمادگی کامل منطقه ۶ اصفهان برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به زائران نیازمند همدلی و مشارکت همه دستگاه‌ها و مجموعه‌های مردمی است، گفت: شهرداری منطقه ۶، شهرداری بهارستان و مجموعه‌های مردمی با بسیج تمام امکانات، تجهیزات و نیروهای خود آمادگی کامل دارند تا در صورت نیاز، خدمات مورد نیاز زائران را در سریع‌ترین زمان و با بهترین کیفیت ارائه کنند.

باقری تأکید کرد: مدیریت شهری اصفهان تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع رهبر شهید را فراهم کرده و میزبانی شایسته‌ای از زائرانی که از مسیر اصفهان عبور می‌کنند، به عمل آورد.

کد مطلب 984865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.