جمع‌آوری اسناد و خاطرات خانواده‌های شهدا برای کنگره ملی شهدای غریب

مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان قزوین گفت: در تلاش برای ارائه دستاوردهای قزوین در کنگره ملی شهدای غریب هستیم و از خانواده‌ها توقع داریم اسناد و خاطرات را در اختیار بنیاد قرار دهند.  

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، علی‌پناه قویدل عصر امروز _پنجشنبه یازدهم تیر_ در نشست خبری با اهالی رسانه استان قزوین شهدای غریب را اسیرانی معرفی کرد که در دفاع مقدس شهید شدند و اظهار کرد: رژیم بعث با شکنجه و گرسنگی آنان را در سرزمینی غریب به شهادت رساند.

وی اضافه کرد: در قزوین ۷۵ شهید غریب در اسارت داریم که ۳۵ نفر از آنها شهید عطش هستند که به‌خاطر تشنگی و در حالات عطشان شهید شدند. معدل سنی ۲۱ ساله هستند. البته در مجموع ۱۲۱۵ نفر شهید در قزوین داریم و در همین راستا بنا داریم سالانه یادواره شهدای غریب را برگزار کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید استان قزوین بر نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها باید وصایا و خاطرات شهدا را به نسل‌ها منتقل کنند و بهترین راویان، خانواده‌ها و همرزمان شهدا هستند.

قویدل از تدوین چهار جلد کتاب وصایای شهدا خبر داد و افزود: برنامه تولید آثار ویژه درباره شهدای غریب نیز در دستور کار است و اعتقاد داریم که رسانه‌ها پل ارتباطی بنیاد شهید و ایثارگران با مردم هستند.

وی از برنامه این نهاد از تولید مستند و فیلم با مشارکت هنرمندان خبر داد و گفت: هدف ما ارائه دستاوردهای قزوین در کنگره ملی شهدای غریب است و از خانواده‌ها توقع داریم که اسناد و خاطرات را در اختیار بنیاد قرار دهند.

مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان قزوین با بیان اینکه این کار به حفظ میراث ارزشمند برای آیندگان کمک می‌کند، تصریح کرد: برپایی نخستین اجلاسیه ملی شهدای غریب در راه است و در این زمینه قزوین پایلوت بود، اما اجلاسیه در استان یعنی سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

قویدل خواستار همکاری دستگاه‌های فرهنگی برای تدوین برنامه‌های شایسته شد و اضافه کرد: وصیت‌نامه‌های شهدا پاسخگوی نیازهای امروز جامعه است و پیشنهاد داریم که پس از تلاوت قرآن وصیت‌نامه شهدا در ادارات قرائت شود.

وی ادامه داد: در هر صورت امنیت و اقتدار کشور مرهون خون پاک شهداست و نباید از یاد ببریم که زنده نگه داشتن یاد شهدا حیات جامعه را تضمین می‌کند.

کد مطلب 984864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.