جذب دانشجویان عراقی به تعاملات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی میان دو کشور کمک می‌کند

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی توسعه دیپلماسی علمی را از مهم‌ترین بسترهای تقویت روابط ایران و عراق دانست و گفت: جذب دانشجویان عراقی علاوه بر ارتقای جایگاه دانشگاه‌های خوزستان، به توسعه تعاملات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی میان دو کشور نیز کمک خواهد کرد.

سید محسن موسوی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به دیدار با معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویی، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های استان خوزستان برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ویژه دانشجویان عراقی و توسعه دیپلماسی علمی با کشورهای همسایه تأکید کرد و با اشاره به ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های خوزستان و همجواری استان با کشور عراق، اظهار کرد: دانشگاه‌های استان از توانمندی بالایی برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی برخوردارند و باید از این ظرفیت برای جذب دانشجویان عراقی و تقویت جایگاه علمی خوزستان در منطقه استفاده شود.

وی با تأکید بر حمایت وزارت علوم از برنامه‌های بین‌المللی دانشگاه‌های استان افزود: روند پذیرش دانشجویان خارجی، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی و گسترش همکاری‌های مشترک با دانشگاه‌های عراق باید تسهیل یابد.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، توسعه دیپلماسی علمی را از مهم‌ترین بسترهای تقویت روابط ایران و عراق دانست و ادامه داد: جذب دانشجویان عراقی علاوه بر ارتقای جایگاه دانشگاه‌های خوزستان، به توسعه تعاملات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی میان دو کشور نیز کمک خواهد کرد.

موسوی‌زاده اضافه کرد: حبیبا معاون وزیر علوم نیز با استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده، بر آمادگی سازمان امور دانشجویی برای حمایت از برنامه‌های توسعه آموزش بین‌الملل و افزایش جذب دانشجویان خارجی، به‌ویژه از کشورهای همسایه، تأکید کرد.

کد مطلب 984765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.