۶ هزار تن آسفالت با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در محله میرآباد توزیع شد

شهردار شهرکرد از اجرای عملیات گسترده آسفالت‌ریزی در محله میرآباد خبر داد و گفت: در راستای اجرای نهضت بهسازی معابر شهری و ارتقای کیفیت عبورومرور، اکیپ اجرایی آسفالت شهرداری به مدت ۲۰ روز به‌صورت مستمر در این محله مستقر شد و عملیات بهسازی و روکش آسفالت معابر با سرعت و کیفیت مطلوب انجام گرفت.

محمدحسین واحدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و در راستای تداوم نهضت بهسازی معابر شهری، اکیپ اجرایی آسفالت شهرداری به مدت ۲۰ روز در محله میرآباد مستقر شد تا عملیات بهسازی و روکش آسفالت معابر این محله به‌صورت مستمر و با کیفیت مناسب اجرا شود.

وی افزود: در مدت اجرای این طرح، شش هزار تن آسفالت در معابر محله میرآباد توزیع شد که اجرای این میزان آسفالت، بهسازی حدود ۵۴ هزار مترمربع از معابر این محله را به‌دنبال داشت و بخش قابل توجهی از نیازهای زیرساختی این منطقه را برطرف کرد.

شهردار شهرکرد با اشاره به اعتبار اختصاص‌ پیدا کرده برای این پروژه تصریح کرد: برای اجرای عملیات آسفالت‌ریزی و بهسازی معابر محله میرآباد، اعتباری بالغ‌بر ۳۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد که در قالب نهضت آسفالت شهری هزینه شد.

واحدیان ادامه داد: اجرای این پروژه نقش مهمی در افزایش ایمنی تردد، بهبود کیفیت معابر شهری، کاهش هزینه‌های نگهداری خودروها، تسهیل عبورومرور و ارتقای رضایتمندی شهروندان ایفا کرده است.

وی با قدردانی از همراهی ساکنان محله میرآباد در طول اجرای عملیات خاطرنشان کرد: همکاری و صبوری شهروندان در مدت اجرای پروژه، روند عملیات را تسهیل کرد و شهرداری شهرکرد نیز با تمام توان در مسیر تداوم نهضت آسفالت، ارتقای کیفیت زیرساخت‌های شهری و ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان گام برمی‌دارد.

شهردار شهرکرد تأکید کرد: نهضت آسفالت در سایر مناطق شهر نیز بر اساس اولویت‌بندی و نیازسنجی ادامه خواهد داشت و شهرداری تلاش می‌کند با اجرای پروژه‌های عمرانی، زمینه افزایش رفاه عمومی، بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه متوازن شهری را فراهم کند.

کد مطلب 984434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.