ناوگان خدمات شهری اصفهان با ۲۵ ماشین‌آلات جدید تقویت شد

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان گفت: ناوگان خدمات شهری این کلان‌شهر با افزوده شدن ۲۵ دستگاه ماشین‌آلات جدید و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین تقویت شده است؛ تجهیزاتی که با هدف ارتقای کیفیت نظافت معابر، توسعه استفاده از انرژی‌های پاک و بهبود مدیریت بحران وارد چرخه خدمت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هادی اسحاقیان در برنامه رادیویی «صدای شهر» با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای نوسازی ناوگان خدمات شهری اظهار کرد: سال گذشته رونمایی و افتتاح بیش از ۴۰ دستگاه ماشین‌آلات سازمان خدمات موتوری برگزار شد که بخش عمده آن شامل خودروهای حمل پسماند و ماشین‌آلات نظافت شهری بود و چند مدل جاروب جدید از جمله ماکرو که از کشورهای اروپایی وارد شده بودند و برای نظافت معابر و بزرگراه‌ها خریداری شده بودند نیز به این مجموعه اضافه شدند.

وی افزود: علاوه بر اینکه میانگین عمر ماشین‌آلات سازمان کاهش پیدا کرد، نوسازی گسترده‌ای نیز در حوزه ماشین‌آلات خدمات شهری انجام شد که در مجموع رنگ و رخ خدمات شهری اصفهان را تغییر داد و زمینه ارتقای کیفیت نظافت و ارائه خدمات را فراهم کرد.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه با سیاست‌های شورای اسلامی شهر اصفهان و اعتبارات اختصاص‌یافته از سوی شهردار، رویکرد سازمان تغییر کرد، خاطرنشان کرد: رسالتی که از ابتدا برای سازمان خدمات موتوری تعریف شده بود، یعنی به‌کارگیری فناوری و ماشین‌آلات تکنولوژیک در ارائه خدمات شهری، سرلوحه فعالیت‌های سازمان قرار گرفت و تمام برنامه‌های توسعه ناوگان بر همین اساس دنبال شد.

اسحاقیان گفت: مجموعه اقداماتی که از سال گذشته برای استفاده از ماشین‌آلات جدید و فناورانه در حوزه خدمات شهری آغاز شد، منجر به بهره‌برداری از ۲۵ دستگاه ماشین‌آلات جدید شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها دارای فناوری‌های نوین است و برخی نیز برای نخستین‌بار در کشور در شهر اصفهان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: پنج دستگاه از این ماشین‌آلات، خودروهای مکنده جمع‌آوری برگ‌ها، ضایعات و نخاله هستند که طراحی و ساخت آن‌ها به‌طور کامل در داخل کشور انجام شده است و تیم فنی سازمان خدمات موتوری طراحی کامل این خودروها را انجام داده و برای نخستین‌بار یک شرکت پیمانکار داخلی با بهره‌گیری از دانش فنی و تجهیزات لازم، موفق به ساخت پنج دستگاه از این خودروها شده است.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: یک دستگاه خودروی ویژه جمع‌آوری آب‌های سطحی و شست‌وشوی کانال‌ها نیز طراحی و ساخته شده است که این خودرو نیز به بهره‌برداری رسیده است و در حوزه مدیریت بحران و خدمات شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ناوگان خدمات شهری اصفهان با ۲۵ ماشین‌آلات جدید تقویت شد

استفاده از اسکرابر ویژه و جاروب‌های برقی برای نظافت معابر اصفهان

اسحاقیان گفت: یکی از سیاست‌ها و اهداف اصلی برنامه خریدهای سال جاری توجه ویژه به اماکن تاریخی و گردشگری شهر بود و با توجه به اهمیت محور گردشگری چهارباغ، یک دستگاه خودروی اسکرابر ویژه شست‌وشو و نظافت این معبر خریداری شد که به‌صورت هم‌زمان عملیات شست‌وشو و خشک‌کردن معبر را انجام می‌دهد.

وی افزود: این دستگاه طی دو تا سه ماه گذشته به‌صورت آزمایشی در محور چهارباغ عباسی، میدان امام حسین (ع)، مقابل ساختمان شهرداری مرکزی و خیابان سپه مورد استفاده قرار گرفته بود و به‌صورت رسمی وارد ناوگان خدمات شهری شد.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه نظافت معابر کم‌عرض یکی از چالش‌های سال‌های گذشته شهر بوده است، خاطرنشان کرد: توسعه جاروب‌های کم‌عرض با رویکرد استفاده از انرژی‌های پاک در دستور کار قرار گرفت و پنج دستگاه جاروب برقی خریداری شد که به جای سوخت‌های فسیلی از انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند و علاوه بر ارتقای کیفیت نظافت مکانیزه معابر کم‌عرض، از منظر حفاظت از محیط‌زیست نیز اهمیت ویژه‌ای دارند.

اسحاقیان گفت: در بخش مدیریت بحران نیز دو دستگاه مکانیزم بکهولودر خریداری شده است که در اختیار مجموعه خدمات شهری قرار گرفت و علاوه بر فعالیت‌های عمرانی، در شرایط بحرانی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مراحل خرید تعدادی خودرو حمل پسماند از سال گذشته انجام شده بود که در این مرحله نیز حدود ۱۲ دستگاه از این خودروها رونمایی و وارد چرخه خدمت شد؛ در مجموع حدود ۲۵ دستگاه ماشین‌آلات جدید با رویکرد استفاده از فناوری‌های نوین و ارتقای کیفیت نظافت معابر شهری تیر سال جاری به بهره‌برداری رسید.

کد مطلب 984365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.