۶۷ زندانی در هفته قوه قضائیه آزاد شدند

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان گفت: ۶۷ زندانی واجد شرایط استان همزمان با هفته قوه قضائیه آزاد شدند و ۶۳۵ بسته معیشتی میان خانواده‌های زندانیان نیازمند توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان سمنان، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری در حاشیه بازدید از اردوگاه کاردرمانی و حرفه‌آموزی سمنان اظهار کرد: همزمان با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، ۱۳۰ نفر از قضات استان با حضور در زندان‌های سراسر سمنان، ضمن دیدار چهره‌به‌چهره با تمام مددجویان، پرونده‌ها و درخواست‌های آن‌ها را به صورت مستقیم بررسی کردند.

وی افزود: این بازدیدها در مسیر اجرای سیاست‌های تحول و تعالی قوه قضاییه و با هدف تسریع در رسیدگی به مشکلات قضایی زندانیان انجام شد و قضات حاضر با بررسی درخواست‌ها، دستورات لازم را برای رفع مسایل حقوقی و قضایی آنان صادر کردند.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان گفت: در قالب اقدامات حمایتی، ۶۳۵ بسته معیشتی میان خانواده‌های نیازمند زندانیان استان توزیع شد که نقش موثری در کاهش مشکلات معیشتی این خانواده‌ها داشت. طی بررسی پرونده‌های زندانیان در هفته قوه قضاییه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، ۶۷ نفر از زندانیان واجد شرایط از زندان‌های استان آزاد شدند.

حجت الاسلام اکبری تاکید کرد: بازدید مسئولان قضایی از زندان‌های استان به مناسبت‌های خاص محدود نیست، بلکه این برنامه‌ها به صورت مستمر در طول سال انجام می‌شود و در صورت احراز شرایط قانونی، از نهادهای ارفاقی همچون مرخصی، آزادی مشروط و سایر تاسیسات قانونی برای زندانیان استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در دوران جنگ تحمیلی سوم گفت: در آن مقطع، حدود ۴۳ درصد زندانیان واجد شرایط از مرخصی قانونی بهره‌مند شدند و توانستند در کنار خانواده‌های خود حضور داشته باشند؛ اقدامی که علاوه بر اجرای صحیح قانون، در حمایت از بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز موثر بود.

امید کهربایی، مدیرکل زندان‌های استان سمنان نیز با اشاره به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در موسسات کیفری استان بیان کرد: تاکنون ۱۲ دارالقرآن کریم در زندان‌های استان راه‌اندازی و به صورت فعال در حال اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی هستند.

افزود: هم‌اکنون حدود ۳۰ درصد جمعیت کیفری استان در دوره‌های آموزش قرآن و فعالیت‌های قرآنی مشارکت دارند که این اقدام در راستای تحقق اهداف اصلاح، تربیت و بازپروری زندانیان و با هدف تقویت برنامه‌های فرهنگی و تربیتی برای تمام مددجویان دنبال می‌شود.

کد مطلب 983932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.