آماده‌باش کامل خراسان جنوبی برای میزبانی از زائران / استقرار ۷۰ موکب در مسیرهای پرتردد

استاندار خراسان جنوبی گفت: همزمان با برگزاری مراسم تشییع، بیش از ۷۰ موکب در محورهای مواصلاتی استان مستقر می‌شود و با تشکیل ۱۷ کمیته تخصصی، تمام دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدمات‌رسان برای ارائه خدمات به زائران در آماده‌باش کامل قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _دوشنبه هشتم تیر_ در حاشیه جلسه ستاد برنامه‌ریزی و هماهنگی تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره) اظهار کرد: بر اساس ابلاغ وزارت کشور همه استان‌ها مکلف به تشکیل ستاد تشییع هستند و در همین راستا خراسان جنوبی نیز با توجه به قرار گرفتن در مسیر تردد زائران مشهد مقدس، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است.

وی با بیان اینکه بیش از هفت استان کشور از مسیر خراسان جنوبی عازم مشهد مقدس خواهند شد، افزود: استان‌های اصفهان، یزد، کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان و برخی دیگر از استان‌های جنوبی و جنوب‌ غربی از محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی برای حضور در مراسم تشییع و زیارت بارگاه منور رضوی عبور خواهند کرد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: بیش از ۱۷ کمیته تخصصی برای خدمت‌ رسانی به زائران تشکیل شده و شرح وظایف و دستورالعمل‌های لازم به تمامی کمیته‌ها ابلاغ شده است.

هاشمی با تأکید بر آمادگی کامل استان برای میزبانی از زائران تصریح کرد: بیش از ۷۰ موکب در محورهای پرتردد استان پیش‌بینی شده و علاوه بر آن، اسکان رایگان زائران در مدارس، استقرار موکب‌ها در ورودی شهرها و مشارکت دهیاری‌های واقع در مسیر جاده‌ها با رعایت کامل الزامات ایمنی در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: محورهای دیهوک-طبس-فردوس و نهبندان-سربیشه-بیرجند-قاینات، پرترددترین مسیرهای عبور زائران هستند، لذا تمامی تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مطلوب در این مسیرها اندیشیده شده است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت سلامت و امنیت زائران خاطرنشان کرد: حفظ سلامت زائران از مهمترین اولویت‌های ستاد است، لذا تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در محورهای مواصلاتی مستقر خواهند شد.

هاشمی از آماده‌باش کامل استان در روز قبل از مراسم تشییع، روز برگزاری مراسم و یک روز پس از آن خبر داد و گفت: به تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید شده در این ایام در استان حضور داشته باشند تا خدمات‌رسانی به زائران بدون وقفه انجام شود.

وی تاکید کرد: با همکاری همه دستگاه‌ها، خراسان جنوبی میزبانی شایسته‌ای از زائران رهبر شهید و همچنین زائران بارگاه منور حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) داشته باشد و برنامه‌ها در فضایی آرام، منظم و در شأن این رویداد بزرگ برگزار شود.

کد مطلب 983891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.