اعزام ۳ هزار زائر کاشانی به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب

فرماندار ویژه کاشان از برنامه‌ریزی برای اعزام سه هزار نفر از زائران این شهرستان به آیین تشییع رهبر شهید خبر داد و گفت: به‌منظور تسهیل حضور گسترده مردم، پیشنهاد تعطیلی روزهای پانزدهم و شانزدهم تیر در کاشان به استانداری اصفهان ارسال می‌شود.

مجتبی راعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان از برنامه‌ریزی برای اعزام سه هزار نفر از زائران شهرستان کاشان به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد و اظهار کرد: به‌منظور تسهیل حضور گسترده مردم، پیشنهاد تعطیلی روزهای پانزدهم و شانزدهم تیر در کاشان به استانداری اصفهان ارسال می‌شود.

وی در جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب با اشاره به اهمیت ملی، سیاسی و اجتماعی این مراسم افزود: هماهنگی‌های لازم برای اعزام سه هزار زائر در قالب ۷۰ دستگاه اتوبوس به شهرهای قم و تهران در دستور کار قرار گرفته و دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری کامل در این زمینه هستند.

فرماندار ویژه کاشان با تأکید بر ضرورت مشارکت حداکثری نهادهای اجرایی افزود: شهرداری و بخشداری‌های منطقه باید نسبت به تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز برای استقرار هفت موکب در سطح شهرستان اقدام و تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

راعی تأمین امنیت و تسهیل تردد زائران را از اولویت‌های اصلی ستاد برشمرد و تصریح کرد: اداره برق شهرستان روشنایی محوطه مصلی را تأمین کند. همچنین با هماهنگی دستگاه‌های انتظامی و دادستانی، ایجاد ایستگاه‌های کنترل و تورهای ایست و بازرسی برای برقراری نظم و امنیت در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به ضرورت انسجام در فرآیند اعزام‌ها تأکید کرد: تمامی امور مربوط به اعزام زائران باید با محوریت و همکاری بسیج انجام شود تا هماهنگی‌های لازم در طول مسیر به‌نحو مطلوب صورت گیرد. در همین راستا مقرر شد مدارس و دانشگاه‌ها ظرفیت‌های اسکان خود را برای اطلاع‌رسانی متمرکز به شهرداری اعلام کنند.

فرماندار ویژه کاشان همچنین از ضرورت پیگیری برای کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر داد و گفت: انتظار می‌رود انجمن‌های حمل‌ونقل با توجه به ماهیت این رویداد، تخفیف‌های لازم را برای زائران در نظر بگیرند تا بخشی از هزینه‌ها کاهش پیدا کند.

راعی با تأکید بر ضرورت آماده‌سازی تبلیغات محیطی خاطرنشان کرد: نماینده مشترک راهداری و شهرداری مأمور شناسایی نقاط مناسب برای نصب تبلیغات در محور آزادراه شده‌اند و هماهنگی با موکب‌های شهرستان‌های هم‌جوار از جمله نطنز و آران‌وبیدگل نیز با هدف ارتقای سطح خدمات‌رسانی در حال انجام است.

کد مطلب 983776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.