انتقال حساب شرکت‌های معدنی به خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی گفت: انتقال حساب‌های بانکی شرکت‌های معدنی به داخل استان از مطالبات جدی مدیریت استان است و گردش مالی حاصل از فعالیت معادن باید در مسیر توسعه اقتصادی، تقویت نظام بانکی و افزایش سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _شنبه ششم تیر_ در جلسه شورای معادن استان با تأکید بر نقش راهبردی بخش معدن در توسعه اقتصادی، اظهار کرد: دخایر معدنی از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی خراسان جنوبی به شمار می‌رود، بنابراین با برنامه‌ریزی دقیق، استفاده از فناوری‌های نوین و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای، زمینه بهره‌برداری حداکثری از این ظرفیت‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه مشترک معدن با کشور افغانستان افزود: برگزاری این رویداد تخصصی، فرصت مناسبی برای توسعه تعاملات اقتصادی، جذب سرمایه‌ گذاری، معرفی توانمندی‌های معدنی و گسترش همکاری‌های تجاری و فنی میان خراسان جنوبی و افغانستان خواهد بود.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اهمیت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی توسط بهره‌برداران بخش معدن عنوان کرد: معادن علاوه‌بر نقش‌آفرینی در حوزه تولید و اشتغال، باید در مسیر توسعه متوازن مناطق محل فعالیت خود نیز گام بردارند و در اجرای پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی، مشارکت مؤثری داشته باشند.

هاشمی انتقال حساب‌های بانکی شرکت‌های معدنی به داخل استان را از مطالبات جدی مدیریت استان عنوان کرد و گفت: گردش مالی ناشی از فعالیت معادن باید در راستای توسعه اقتصادی خراسان جنوبی به کار گرفته شود و استقرار حساب‌های شرکت‌های معدنی در استان، زمینه‌ساز تقویت نظام بانکی و افزایش سرمایه‌ گذاری‌ها خواهد بود.

وی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش معدن نیز تأکید و تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین، دانش فنی بومی و توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند به افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در حوزه معدن منجر شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، فعالان اقتصادی، بخش خصوصی و مراکز علمی و پژوهشی، می‌توان زمینه تحقق جهش تولید و توسعه پایدار در بخش معدن استان را بیش از پیش فراهم کرد.

کد مطلب 983295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.