حضور مردم پس از شهادت رهبر، اقتدار نظام اسلامی را به نمایش گذاشت

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با اشاره به حوادث پس از شهادت رهبر انقلاب، حضور و ایستادگی مردم را جلوه‌ای از اقتدار نظام اسلامی دانست و گفت: ملت ایران بدون کوچک‌ترین تردیدی راه انقلاب و ولایت را ادامه داد و دشمنان را در تحقق اهدافشان ناکام گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز _جمعه پنجم تیر_ در خطبه‌های نماز جمعه پنجم تیرماه شیراز با توصیه نمازگزاران به تقوا، یازدهم محرم را فرصتی برای بازخوانی درس‌های عاشورا و تطبیق آن با وقایع امروز کشور دانست و اظهار کرد: همان‌گونه که روز یازدهم محرم آغاز حرکت کاروان اسرای کربلا بود، پس از شهادت رهبر نیز ملت ایران با بصیرت و وحدت، مسیر انقلاب را با قدرت ادامه داد.

وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند با شهادت رهبر و فرماندهان، نظام اسلامی دچار فروپاشی خواهد شد، اما حضور مردم و استمرار مسیر انقلاب، این محاسبات را باطل کرد و نشان داد ملت ایران در دفاع از اسلام و نظام اسلامی استوار ایستاده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با قدردانی از حضور مردم در صحنه گفت: این روحیه ایمان، وحدت و ولایت‌مداری باید حفظ شود تا زمینه‌ساز تحقق آرمان‌های اسلام و ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) باشد.

دژکام همچنین با اشاره به مراسم عزاداری روز سیزدهم محرم در شیراز گفت: آیین سنتی حرکت دسته‌های عزاداری از مسجد شهدا به سمت امامزاده ابراهیم (ع) عصر روز یکشنبه برگزار خواهد شد و حوزه‌های علمیه، روحانیون، هیئت‌های مذهبی و خادمان آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) در این مراسم حضور خواهند داشت.

وی این حرکت را نمادی از بصیرت، معنویت و تجلیل از شهدای کربلا دانست و از مردم خواست با حضور گسترده خود، شکوه این مراسم را بیش از سال‌های گذشته رقم بزنند.

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل ستاد برگزاری مراسم تشییع و بزرگداشت رهبر شهید، این مراسم را نمایش وحدت و اقتدار ملت ایران در برابر جبهه استکبار توصیف کرد و گفت: همه مردم باید به هر شکل ممکن در برگزاری باشکوه این مراسم مشارکت داشته باشند.

وی افزود: حضور گسترده مردم در آیین تشییع، پیام روشنی برای دشمنان خواهد داشت که شهادت خدمتگزاران اسلام هیچ خللی در مسیر انقلاب و دفاع از اسلام ناب محمدی ایجاد نمی‌کند.

دژکام با اشاره به وقایع روز یازدهم محرم سال ۶۱ هجری، مظلومیت امام حسین (ع) و اهل‌بیت (ع) را یادآور شد و گفت: رها شدن پیکر مطهر شهدای کربلا، اسارت خاندان پیامبر (ص) و حرکت آنان بر شتران بی‌جهاز، از تلخ‌ترین و دردناک‌ترین صحنه‌های تاریخ بشریت است.

وی تأکید کرد: عاشورا به همه آزادگان جهان می‌آموزد که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز باید از حق، عدالت و مبارزه با ظلم دفاع کرد.

امام جمعه شیراز در خطبه دوم نیز از هیئت‌های مذهبی، مداحان، روحانیون و عزاداران حسینی به دلیل برگزاری باشکوه مراسم محرم قدردانی کرد و با اشاره به سالروز شهادت امام سجاد (ع)، بر ضرورت پاسداشت این مناسبت در موعد اصلی آن تأکید کرد.

دژکام همچنین هفته قوه قضائیه را گرامی داشت و با تقدیر از خدمات دستگاه قضایی، نقش این قوه را در تحقق شعار سال و تقویت اقتصاد مقاومتی مهم ارزیابی کرد.

وی شفافیت، سلامت اداری، قانون‌مداری، ارتقای اخلاق اداری، پیشگیری از وقوع جرم و مبارزه قاطع با فساد را از مهم‌ترین وظایف قوه قضائیه برشمرد و اظهار کرد: تحقق عدالت اداری و حمایت از تولید و اقتصاد کشور نیازمند تلاش همه بخش‌های دستگاه قضایی است.

امام جمعه شیراز در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و شهدای هفتم تیر، ابراز امیدواری کرد که با همدلی، تلاش مسئولان و مشارکت مردم، جمهوری اسلامی بیش از پیش به الگویی برای سایر ملت‌ها در عرصه عدالت، پیشرفت و اقتدار تبدیل شود.

کد مطلب 983008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.