پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ آغاز روند افزایش دما از فردا

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

زهرا مبشری نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، تا اوایل هفته آینده همچنان وزش باد شدید همراه با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا با احتمال بروز خسارت دور از انتظار نیست.

وی افزود: طی امروز و فردا در نواحی شمالی و مرکزی استان افزایش ابر، رعدوبرق، رگبار باران و در نواحی مستعد با احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: روند افزایش دما از فردا آغاز و تا یک‌شنبه هفته آینده ادامه دارد.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم‌ترین زمان به ۳۵ درجه می‌رسد. امشب نیز دمای مشهد به ۲۳ درجه سانتیگراد می‌رسد.

مبشری نسب افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین ۲۳ تا ۳۵ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته شهرهای قوچان با ۱۵ درجه و داورزن با ۴۱ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد مطلب 982672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.