محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

سازمان هواپیمایی کشوری جزئیات محدودیت‌های پروازی در زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اطلاعیه سازمان هواپیمایی دوازدهم تیر ۱۴۰۵ محدودیت‌های پروازی در فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی(ره) اعمال شده و هیچ‌گونه جابه‌جایی مسافر در این دو فرودگاه انجام نخواهد شد.

همه پروازهای هوانوردی عمومی در محدوده پایانه هوایی تهران (TMA) از دوازدهم تا شانزدهم تیر ۱۴۰۵ ممنوع خواهد بود و تنها پروازهای گشت هوایی و بالگردهای مرتبط با برگزاری مراسم از این محدودیت مستثنی هستند.

محدودیت پروازهای هوانوردی عمومی در محدوده استان قم طی روزهای شانزدهم و هفدهم تیر ۱۴۰۵ برقرار خواهد بود. این محدودیت‌ها در پایانه هوایی مشهد نیز در روزهای هفدهم و هجدهم تیر ۱۴۰۵ اعمال می‌شود.

فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی(ره) در روزهای سیزدهم و چهاردهم تیر ۱۴۰۵ با ظرفیت و پذیرش محدود مسافر فعالیت خواهند کرد.

پانزدهم تیر محدودیت‌های پروازی در پایانه هوایی تهران مجدد  برقرار شده و جابه‌جایی مسافر در این روز انجام نخواهد شد. طی روزهای شانزدهم و هفدهم تیر پذیرش و جابه‌جایی مسافران در پایانه هوایی تهران با محدودیت‌هایی همراه خواهد بود.

فضا و پایانه هوایی مشهد نیز در روزهای هفدهم و هجدهم تیر با محدودیت عملیاتی روبه‌رو خواهد بود و در هجدهم تیر جابه‌جایی مسافر در این فرودگاه انجام نخواهد شد.

کد مطلب 982230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.