کشف ۶۰۴ رأس احشام قاچاق در نوار مرزی بانه

فرمانده مرزبانی استان کردستان از کشف ۶۰۴ رأس گوسفند قاچاق به ارزش ۱۸۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در نوار مرزی بانه و ناکامی قاچاقچیان در خروج غیرقانونی از کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی مرزبانی، سردار فرج رستمی به رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در راستای تشدید اقدامات مقابله‌ای با قاچاق و حراست از مرزهای کشور، مرزبانان هنگ مرزی بانه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پایش مستمر نوار مرزی از قصد قاچاقچیان برای انتقال حجم قابل توجهی احشام به خارج از کشور مطلع شدند.

وی افزود: مرزبانان این فرماندهی در چند عملیات منسجم و دقیق در نوار مرزی بانه، موفق به کشف ۶۰۴ رأس احشام سبک قاچاق از نوع گوسفند شده و از خروج غیرقانونی آن‌ها از کشور جلوگیری کردند.

فرمانده مرزبانی استان کردستان با اشاره به اینکه تلاش برای شناسایی و دستگیری عوامل دخیل در این پرونده ادامه دارد، تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان، ارزش ریالی احشام مکشوفه ۱۸۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

سردار رستمی خاطرنشان کرد: مرزبانان به صورت شبانه‌روزی و در سخت‌ترین شرایط جوی و جغرافیایی، با بهره‌گیری از تجهیزات فنی و توان اطلاعاتی، اشراف کاملی بر نوار مرزی داشته و با هرگونه تردد غیرمجاز و قاچاق کالا برخورد قاطع و قانونی می‌کنند.

کد مطلب 982125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.