به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیمهای ایران و بلژیک امروز یکشنبه سیویکم خرداد در چارچوب هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۲۲:۳۰ به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه پس از ۹۰ دقیقه تلاش دو تیم با نتیجه تساوی ۰-۰ خاتمه یافت.
دقیقه ۱۳: بلژیک مالکیت توپ را به شکل کامل در اختیار داشت و آمار مالکیت این تیم به ۷۷ درصد رسید.
دقیقه ۱۴: تیبو کورتوا با واکنشی تماشایی مانع از گلزنی ایران شد و دروازه بلژیک را نجات داد.
دقیقه ۲۲: ضربه قدرتمند یوری تیلمانس را علیرضا بیرانوند راهی کرنر کرد.
دقیقه ۲۵: مهدی طارمی موفق شد دروازه بلژیک را باز کند، اما داور به دلیل آفساید گل مهاجم ایران را مردود اعلام کرد.
دقیقه ۴۴: بلژیک با حدود ۸۰ درصد مالکیت توپ نبض بازی را در اختیار داشت، اما دفاع منسجم ایران اجازه خلق موقعیت جدی به شاگردان دومنیکو تدسکو نداد.
پایان نیمه اول: دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شدند.
نیمه دوم
دقیقه ۵۳: مهدی طارمی با یک شوت خطرناک دروازه بلژیک را تهدید کرد، اما کورتوا بار دیگر با واکنشی عالی مانع از گلزنی ایران شد.
دقیقه ۵۹: علیرضا بیرانوند با یک مهار ارزشمند اجازه نداد بلژیک به گل نخست مسابقه دست پیدا کند.
دقیقه ۶۶: ناتان انگوی، مدافع بلژیک، با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد تا شیاطین سرخ بیش از ۲۰ دقیقه را ۱۰ نفره دنبال کنند.
دقیقه ۸۱: سعید عزتاللهی در آستانه باز کردن دروازه بلژیک قرار گرفت، اما کورتوا با واکنشی درخشان تیمش را نجات داد.
دقیقه ۸۶: بیرانوند به نمایش فوقالعاده خود ادامه داد و این بار ضربه ماکسیم دی کویپر را مهار کرد تا دروازه ایران بسته بماند.
پایان بازی: ایران در یکی از بهترین نمایشهای خود برابر یکی از مدعیان جام جهانی، موفق شد بلژیک را با تساوی بدون گل متوقف کند و یک امتیاز ارزشمند به دست آورد.
علیرضا بیرانوند، گلر تیمملی ایران از نظر فیفا و سایتهای کارشناسی فوتبال به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شد.
نظر شما