به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس حاجرسولیها امروز _ یکشنبه سیویکم خرداد_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: خیرین و نیروهای جهادی و حتی گروههایی از کشور عراق احساس مسئولیت کردند و برای کمک به آسیب دیدگان از جنگ پیش قدم شدند.
وی با اشاره به اینکه در ابعاد ملی تنگه هرمز به عنوان یکی از ابزار مهم در جنگ ترسیم و کشف شد، افزود: ما هم در حوزه مدیریت شهر در دوران جنگ متوجه شدیم که شهرداری بهتنهایی با ظرفیتی که دارد میتواند اقدامات تاثیر گذار و خدمترسانی ویژه انجام دهد، بهویژه آنکه مدیریت شهر اصفهان ۱۰ هزار نیرو آماده به کار دارد.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: شورای اسلامی شهر اصفهان در همان آغاز جنگ با مصوبهای به شهردار اصفهان در حوزه خدمترسانی در ایام جنگ اختیار کامل را تفویض کرد.
حاجرسولیها ادامه داد: مدیریت شهر با تجربیاتی که در جنگ اخیر کسب کرد، قویتر از گذشته آماده پشتیبانی و حمایت از مردم در اتفاقات آینده و پیشرو است و این ظرفیت بزرگ مدیریت شهر را بهتازگی کشف کردیم.
نظر شما