نیروهای آتش‌نشان در جنگ تحمیلی با جسارت و شجاعت به آسیب‌دیدگان خدمت کردند 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: نیروهای سازمان آتش‌نشانی در جنگ تحمیلی  اخیر با رشادت، جسارت و ایثار جز نخستین گروه‌هایی بودند که در صحنه حاضر می‌شدند و به آسیب‌دیدگان جنگ خدمت‌رسانی می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید امیر سامع امروز _یکشنبه سی‌ویکم خرداد_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در بخش بررسی و تصویب لایحه خرید ۱۰ دستگاه شاسی اطفائیه ۱۹ تن ولوو با برآورد قیمت حدود ۸ هزار میلیارد ریال اظهار کرد: سازمان آتش نشانی در جنگ تحمیلی اخیر با رشادت، جسارت و ایثار جز نخستین گروه‌هایی بود که در صحنه حاضر می‌شد و به آسیب‌دیدگان جنگ خدمت‌رسانی می‌کرد.

وی با تاکید بر اینکه زمانی که آتش نشانان برای انجام عملیات به محل اصابت وارد می شدند ، دشمن صهیونیستی همان محدوده را بارها و بارها مورد حمله قرار می‌داد، افزود : چند آتش‌نشان در جنگ مجروح شدند و به لطف خداوند اکنون در سلامت هستند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکیدکرد: در حضور آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی از این سازمان و نیروهای آتش‌‍نشانی که با ایثار، رشادت و مردانگی در جنگ تحمیلی به مردم خدمت کردند، قدردانی می‌کنم .

کد مطلب 981683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.