احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل‌شده در دزفول

روابط عمومی فرمانداری ویژه دزفول از اجرای چند مرحله انفجار کنترل‌شده برای امحای مهمات توسط نیروهای مسلح در بعضی نقاط این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: شهروندان در صورت شنیدن صدای انفجار، جای نگرانی وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان دزفول با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۴:۰۰ امروز _یکشنبه سی‌ویکم خرداد_ عملیات امحای مهمات توسط نیروهای مسلح در بعضی نقاط شهرستان در چند مرحله انجام می‌شود.

بر اساس این اطلاعیه، در جریان این عملیات احتمال شنیده شدن صدای انفجار در بعضی مناطق وجود دارد که ناشی از انفجارهای کنترل‌شده است.

روابط عمومی فرمانداری ویژه دزفول از شهروندان خواست با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده، در صورت شنیدن صدای انفجار، آرامش خود را حفظ کنند و به شایعات توجه نداشته باشند.

کد مطلب 981550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.