بهره‌مندی ۱۵۸۴ خانواده زندانی از کمک‌های انجمن حمایت از زندانیان اصفهان 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اصفهان گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از حبس سرپرستان خانواده از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۵۸۴خانواده‌ زندانی از خدمات حمایتی انجمن حمایت از زندانیان اصفهان بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دادستانی اصفهان، سید محمد موسویان در جلسه هیئت مدیره انجمن حمایت از زندانیان اصفهان اظهار کرد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از حبس سرپرستان خانواده از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۵۸۴خانواده‌ زندانی از خدمات حمایتی انجمن حمایت از زندانیان اصفهان بهره‌مند شدند.

وی افزود: با توجه به افزایش میزان درآمد پایدار انجمن، از محل درآمدهای خود انجمن و همچنین کمک‌های خیرین تلاش می‌کنیم تا میزان کمک‌های نقدی و غیر نقدی به خانواده‌های نیازمند تحت پوشش انجمن حمایت از خانواده زندانیان را افزایش دهیم .

دادستان اصفهان با اشاره به عملکرد انجمن حمایت از زندانیان تصریح کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون بیش از ۴۷۹ میلیارد ریال توسط انجمن به خانواده‌های زندانیان کمک شده است و این کمک‌ها شامل حمایت‌های نقدی، اعطاء بسته‌های حمایتی و معیشتی، تعمیر و مرمت منزل درمانی، اجاره و ودیعه مسکن، آزادی زندانیان، ازدواج، کمک هزینه جهیزیه، بهداشت و درمان، آموزش خانواده زندانیان و سایر نیازهای ضروری بوده است.

موسویان گفت: در دوره تحول و تعالی نظام قضایی و سند تحول قضایی، رویکرد انجمن حمایت از زندانیان باید به سمت خود کفایی خانواده زندانیان و تامین منابع درآمدی پایدار به منظور توسعه خدمات باشد.

کد مطلب 981416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.