رئیس‌جمهور آلمان: جنگ علیه ایران ضرورتی نداشت

رئیس‌جمهور آلمان جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران را غیر ضروری و قابل اجتناب دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرانک والتر اشتاین مایر تشدید مناقشه با ایران از طرف ترامپ را قابل اجتناب ارزیابی و اظهار کرد: توافق پیشنهادی با ایران در بهترین حالت با توافق سال ۲۰۱۵ مطابقت خواهد داشت.

وی در آن زمان وزیر امور خارجه آلمان بود، در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ای‌آردی ARD افزود: آن یک توافق خوب و مفصل بود، جای تاسف است که ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود آن را فسخ کرد.

این یکی از دلایلی بود که اشتاین مایر اعلام کرد جنگ اخیر آمریکا علیه ایران در واقع غیرضروری بود، زیرا به گفته وی توافق ۲۰۱۵ در واقع شامل همه چیزهایی بود که آنها اکنون سعی می‌کنند با زحمت دوباره کنار هم قرار دهند.

اشتاین‌مایر گفت که پس از کنار گذاشتن آن توافق، تنش‌ها دوباره تشدید شد.

رئیس جمهور آلمان گفت: اگر توافق ۲۰۱۵ پابرجا می‌ماند، همه اینها می‌توانست اجتناب‌پذیر باشد. اما این [وضعیت]، مثل شیر ریخته شده است.

اشتاین مایر اذعان کرد که این موضوع باعث دلسردی و ناامیدی شده است و افزود: اعتراف می‌کنم، مواقعی بوده که گفته‌ام: این وضعیت ما را دیوانه می‌کند وقتی متوجه می‌شویم که اگر عقل سلیم زودتر غالب می‌شد، می‌توانستیم از بسیاری از آنچه در هفته‌های اخیر دیده‌ایم جلوگیری کنیم.

اشتاین مایر گفت توافق ایران فرصتی برای پایان دادن به جنگ و آغاز روندی است که منجر به ثبات بیشتر در منطقه می‌شود. با این حال، او افزود که هنوز مشخص نیست که آیا در نهایت توافقات دقیقی حاصل خواهد شد یا خیر.

کد مطلب 981083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.