تأمین مالی توسعه شمالی خط یک متروی اصفهان از طریق مولدسازی

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان از تأمین منابع مالی توسعه شمالی خط یک متروی اصفهان از طریق مولدسازی خبر داد و این اقدام را گامی مهم در تسریع اجرای یکی از ابرپروژه‌های شهری دانست.

میثم علینقیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت تأمین مالی در پروژه‌های زیرساختی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های هر پروژه، تأمین منابع مورد نیاز برای ساخت و تکمیل آن است و در پروژه‌های زیرساختی، این موضوع به‌ویژه به دلیل حجم بالای سرمایه‌گذاری، به یک مسئله اساسی و گاهی زمان‌بر تبدیل می‌شود.

وی افزود: از یکی دو سال گذشته تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفت تا از ظرفیت مولدسازی برای اجرای پروژه‌ها و ابرپروژه‌های شهری، از جمله ساخت و توسعه مترو بهره‌برداری شود؛ بر همین اساس، بررسی‌های ویژه‌ای در این حوزه انجام و پلاک‌های مناسب شناسایی و در مسیر مولدسازی قرار گرفت.

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان ادامه داد: فرایند مولدسازی بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود و اگر تلاش همکاران شهرداری و همچنین همراهی استانداری اصفهان نبود، شاید این موضوع به سرانجام نمی‌رسید و آغاز احداث توسعه شمالی خط یک مترو در هاله‌ای از ابهام قرار می‌گرفت.

علینقیان تصریح کرد: این پیگیری‌ها به نتیجه رسید و یک قطعه پلاک با متراژ قابل توجه از طریق مولدسازی، مجوزات لازم را دریافت کرد و با هماهنگی‌های انجام‌شده، در اختیار سازمان حمل‌ونقل ریلی قرار گرفت تا به‌عنوان منبع مورد نیاز اجرای پروژه مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به تعامل صورت‌گرفته با سازمان حمل‌ونقل ریلی برای ایجاد ارزش افزوده بر روی ملک مذکور گفت: با توجه به اینکه هزینه احداث هر کیلومتر خط مترو بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان است، خام‌فروشی در این مسیر از برنامه خارج شده و مراحل برنامه‌ریزی برای ایجاد ارزش افزوده با کمک مشاوران متخصص در دستور کار قرار گرفته است.

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: امیدواریم با سرعت عملی که در سازمان حمل‌ونقل ریلی برای راه‌اندازی پروژه وجود دارد، همچنین با توجه به برگزاری نخستین مناقصه انتخاب پیمانکار احداث توسعه خط یک، شهروندان در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری از خدمت ماندگار دیگری در شهر باشند.

به گزارش ایمنا، توسعه شمالی خط یک متروی اصفهان به‌طول ۵/۵ کیلومتر و شامل چهار ایستگاه رسالت، دهنو، بیمارستان امام حسین(ع) و دانشگاه صنعتی اصفهان خواهد بود.

کد مطلب 980938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.