اجازه رهبری مشروط به پایبندی کامل طرف مقابل به تعهدات است

امام جمعه آمل با اشاره به توافق اخیر و پیام رهبر انقلاب درباره توافق انجام‌شده گفت: اجازه رهبری مشروط به پایبندی کامل طرف مقابل به تعهدات است؛ مردم نباید فریب «شیرینی‌های موقت» یا امتیازهای ظاهری را بخورند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان امشب_پنجشنبه بیست‌وهشتم خرداد_ در تجمع شبانه مردم آمل در میدان ۱۷ شهریور با تبیین سه درخواست اصلی زیارت عاشورا، صلوات، رحمت و مغفرت، نشانه‌های هر یک را بر اساس آیات قرآن و روایات دانست و اظهار کرد: مشمولان صلوات الهی کسانی‌ هستند که دچار تردید و سستی نمی‌شوند و در مسیر دین و انقلاب استوار می‌مانند.

وی حضور مستمر مردم در اجتماعات ایمانی را نشانه‌ای از این استقامت دانست و افزود: با استناد به آیات «إِنَّ النَّفسَ لَأمّارةٌ بالسّوء» و «رَبَّنا لا تُزِغ قلوبَنا…»، اسارت نداشتن در نفس امّاره، تمایل نداشتن به انحراف و همراهی با صالحان از نشانه‌های رحمت الهی است‌.

امام جمعه آمل «مغفرت» را نیز به معنای برداشته شدن حجاب میان انسان و حقیقت دانست و تأکید کرد: استمرار در مسیر ایمان، انسان را به مقام شهود و معرفت نزدیک می‌کند.

یعقوبیان با اشاره به توافق اخیر و پیام رهبر انقلاب درباره توافق انجام‌شده گفت: اجازه رهبری مشروط به پایبندی کامل طرف مقابل به تعهدات است؛ مردم نباید فریب «شیرینی‌های موقت» یا امتیازهای ظاهری را بخورند.

وی با تأکید بر اینکه اصول بنیادین کشور از جمله غنی‌سازی و توان دفاعی قابل مذاکره نیست، با انتقاد از برخی اظهارات مبنی بر اینکه «مذاکره جنگ را دور کرده»، مطرح کرد: تحلیل‌های آمریکایی نشان می‌دهد مقاومت عامل بازدارندگی بوده است.

امام جمعه آمل با بیان اینکه ملت ایران «ملت امام حسین(ع)» است، خاطرنشان کرد: مردم در دفاع از امنیت، اصول انقلاب و تبعیت از رهبری تردیدی ندارند و همچنان پای کار نظام خواهند ماند.

کد مطلب 980937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.