حدود ۲۰۰ مدرسه تا آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی به بهره برداری می‌رسد

استاندار خراسان رضوی گفت: تا آغاز سال تحصیلی جدید، حدود ۲۰۰ مدرسه دیگر به ظرفیت آموزشی این استان اضافه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، غلامحسین مظفری امروز _چهارشنبه بیست و هفتم خرداد_ در حاشیه جلسه شورای آموزش وپرورش استان خراسان‌رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته با همراهی خیران، وزیر آموزش و پرورش و مجموعه آموزش و پرورش، ۳۶۶ مدرسه وارد چرخه آموزش و پرورش استان شد و تا آغاز سال تحصیلی جدید، این تعداد به ۵۲۵ مدرسه می رسد؛ یعنی حدود ۲۰۰ مدرسه دیگر نیز به ظرفیت آموزشی استان اضافه می‌شود.

وی افزود: در ابتدای مسئولیت، شعار ما ساخت مدارس و توسعه فضاهای آموزشی بود و معتقدیم ساخت مدارس گام نخست است. در گام دوم باید همزمان به موضوع کیفیت آموزش نیز توجه شود که مورد تاکید وزیر آموزش و پرورش نیز هست.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش امروز بر سر یک شعار به تفاهم رسیدیم که شعار اصلی سال آموزشی جدید خواهد بود و آن «مدرسه اثرگذار، محله و جامعه توانمند» است.

مظفری اضافه کرد: امسال به طور ویژه روی این موضوع کار خواهیم کرد تا هر مدرسه یکی از مسائل یا یک ایده مرتبط با محله خود را شناسایی و مطرح کند و با مشارکت دانش‌آموزان، خانواده‌ها و معلمان در مسیر حل آن گام بردارد تا مدارس بتوانند نقش اثرگذار خود را در محلات و جامعه ایفا کنند.

کد مطلب 980659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.