بسیجیان گروه‌های جهادی در مسیر جامعه‌پردازی نقش‌آفرینی کنند

سرپرست فرمانداری ویژه آمل با اشاره به نقش گروه‌های جهادی در نظارت مردمی و اصلاح ساختارها گفت: بسیجیان باید به مسئولان تذکر دهند و در مسیر جامعه‌پردازی نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بیژن پولادی عصر امروز _چهارشنبه بیست‌وهفتم خرداد_ در همایش تجلیل از طلایه‌داران گروه جهادی که با همت بسیج سازندگی آمل در دانشگاه شمال برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور فعالان این عرصه، بر اهمیت چهار مؤلفه عشق، ایمان، بصیرت و همت در پیشبرد فعالیت‌های جهادی و انقلابی تأکید و اظهار کرد: اگر معادلات دنیایی ملاک باشد، هیچ نیروی انسانی بدون مزد و پاداش شبانه‌روز برای مردم کار نمی‌کند.

وی افزود: این انگیزه عظیم تنها از مسیر عشق و ایمان به انقلاب و مردم شکل می‌گیرد.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل، بصیرت راهبردی را سومین رکن فعالیت‌های جهادی دانست و افزود: این نگاه عمیق، مبتنی بر دکترین انقلاب اسلامی، مسیر حرکت نیروهای مؤمن را مشخص می‌کند.

پولادی همت بلند بسیجیان را عامل عبور کشور از بحران‌های مختلف دانست و گفت: با توجه به نقش تاریخی بسیج از زمان تشکیل آن در پنجم آذر ۱۳۵۸، حضور مؤثر بسیج در دفاع مقدس، مقابله با تهدیدات داخلی، واکسیناسیون ملی فلج اطفال، سازندگی، فعالیت‌های اقتصادی و مقابله با کرونا تاثیر بسزایی داشته است؛ اگر بسیج نبود، کشور از بحران کرونا عبور نمی‌کرد.

وی با انتقاد از برخی ساختارهای اداری، بر ضرورت اجرای واقعی دولت اسلامی و تحقق عدالت در دستگاه‌ها تأکید کرد و یادآور شد: بانکداری ما باید اسلامی باشد؛ عدالت باید در ادارات جاری و امر به معروف باید از مدیران ارشد آغاز شود.

نماینده عالی دولت در آمل با اشاره به نقش گروه‌های جهادی در نظارت مردمی و اصلاح ساختارها خاطرنشان کرد: بسیجیان باید به مسئولان تذکر دهند و در مسیر جامعه‌پردازی نقش‌آفرینی کنند.

ساخت هفت واحد مسکونی برای خانواده‌های کم‌برخوردار در آمل

سید موسی حسین‌نژاد فرمانده سپاه آمل نیز در ادامه این همایش با اشاره به اهمیت شعار سال، گفت: این شعارها جهت‌گیری اصلی مسئولان را مشخص می‌کند و امسال نیز محورهای «اقتصاد مقاومتی»، «امنیت ملی» و «وحدت ملی» در کانون توجه قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه تراز اقتصاد مقاومتی از نگاه رهبری بسیار بالاست، افزود: برای عبور از شرایط اقتصادی ناشی از فشارهای دشمن، لازم است فعالیت‌های بیشتری در این حوزه انجام شود.

فرمانده سپاه آمل با بیان اینکه بسیج سازندگی سپاه آمل با بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی، هر سال اقدامات مؤثری در زمینه اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد، بیان کرد: هدف از برگزاری همایش تجلیل از طلایه‌داران جهادی، قدردانی از تلاش‌های گروه‌های جهادی است چرا که این گروه‌ها در عرصه‌های مختلف از جمله مقابله با کرونا، تهیه بسته‌های معیشتی، محرومیت‌زدایی، ساخت‌وساز و حتی اعزام به مناطق غرب مازندران برای اجرای پروژه‌های آبرسانی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

حسین‌نژاد با اشاره به پروژه‌های عمرانی سال‌جاری مطرح کرد: هفت واحد مسکونی برای خانواده‌های کم‌برخوردار در دست ساخت است که سه پروژه پیشرفت قابل توجهی داشته و قرار است در هفته دفاع مقدس به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین از اجرای طرح‌های حمایتی مانند تهیه جهیزیه، سیسمونی، بسته‌های معیشتی و کمک به بازماندگان از تحصیل خبر داد و گفت: این اقدامات با همکاری گروه‌های جهادی و بسیج پزشکی انجام می‌شود.

این مسئول در پایان با قدردانی از رسانه‌های شهرستان آمل تأکید کرد: رسانه‌ها در خط مقدم امیدآفرینی قرار دارند و نقش مهمی در خنثی‌سازی پروژه یأس‌آفرینی دشمن ایفا می‌کنند و در انعکاس فعالیت‌های جهادی نیز همراهی داشته باشند.

به گزارش ایمنا، در پایان همایش از تمامی بسیجیان گروه‌های جهادی و تلاش‌گران عرصه جهادی بسیج سازندگی شهرستان آمل با اهدای لوح تقدیر تقدیر به عمل شد.

کد مطلب 980610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.