اتوبوس‌های اصفهان با شعار محرم مزین شد؛ «در خیمه حسینیم، خونخواه و جان‌فداییم»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان از فضاسازی ناوگان اتوبوسرانی همزمان با ایام محرم خبر داد و گفت: اتوبوس‌های شهری با شعار سال هیئات مذهبی مزین شده‌اند تا در ترویج فرهنگ عاشورایی نقش‌آفرینی کنند.

داوود بحیرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به‌مناسبت فرارسیدن ماه محرم، اتوبوس‌های ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر اصفهان با شعار سال هیئات مذهبی مزین شد.

وی افزود: شعار انتخاب‌شده برای فضاسازی اتوبوس‌ها «در خیمه حسینیم، خونخواه و جان‌فداییم» است که با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی، زنده نگه داشتن شعائر حسینی و همراهی با هیئات مذهبی در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان تصریح کرد: این اقدام در راستای تقویت هویت فرهنگی و مذهبی شهر و هم‌افزایی با برنامه‌های ایام محرم در سطح شهر انجام شده است.

اتوبوس‌های اصفهان با شعار محرم مزین شدند؛ «در خیمه حسینیم، خونخواه جان‌فداییم»

کد مطلب 980595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.