کمبود زیرساخت گردشگری باید با ساخت هتل جبران شود

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با توجه به کمبود زیرساخت‌های گردشگری در اصفهان، توسعه و ساخت هتل‌های جدید از جمله هتل آیریک می‌تواند نقش مهمی در جبران این کمبودها و تقویت صنعت گردشگری شهر داشته باشد.

عباس حاج‌رسولی‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با ابراز خرسندی از بهره‌برداری از هتل پنج‌ستاره آیریک اصفهان با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی اظهار کرد: پس از ۳۰ سال، شاهد به ثمر نشستن طرحی هستیم که از دوره نخست شورای اسلامی شهر اصفهان پیگیری آن آغاز شده بود؛ پروژه‌ای که محل جهان‌نما را سال‌ها همچون یک پیکر بی‌جان در شهر نشان می‌داد.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه افزود: این طرح مصداق بارز «همت مضاعف و کار مضاعف» است که در نام‌گذاری سال‌ها مورد تأکید قرار گرفت؛ کلنگ این پروژه در همان سال‌ها به زمین زده شد و در حال حاضر با احیا و بازآفرینی آن، هتل آیریک به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص شهری به بهره‌برداری رسیده است؛ اقدامی که از افتخارات مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر اصفهان به شمار می‌رود.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر جایگاه این شهر در عرصه گردشگری تصریح کرد: ایران و اصفهان در سطح جهانی شناخته‌شده‌اند و پس از ایستادگی و مقاومت مردم، بیش از گذشته مورد توجه گردشگران قرار گرفته‌اند، از این‌رو جبران کمبود زیرساخت‌های گردشگری با توسعه و ساخت هتل‌ها ضرورتی جدی است.

وی گفت: انتظار می‌رود بخش دولتی و مدیریت شهری با جدیت بیشتری در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارند و در صورت بروز کم‌کاری یا کارشکنی، با آن برخورد شود، چراکه این پروژه نمادی از هم‌افزایی، همراهی مردم و مدیریت شهری است.

حاج‌رسولی‌ها ادامه داد: حمایت از مدیران جسور و شجاع باید با جدیت دنبال شود و با افرادی که با نگاه منفی مانع پیشرفت امور می‌شوند نیز باید برخورد قاطع صورت گیرد تا مسیر توسعه شهر هموارتر شود.

کد مطلب 980412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.