وحدت، امروز یک ضرورت حیاتی است

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت ملی گفت: باید نسبت به پیامدهای اختلاف‌افکنی در جامعه از سوی دشمنان هوشیار و آگاه بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی بعدازظهر امروز_سه‌شنبه بیست‌وششم خرداد_ در نکوداشت شهدای جنگ رمضان و شهدای اقتدار فرماندهی انتظامی استان مازندران که در حسینیه شهید آیت الله خامنه ای (ره) انتظامی استان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت ملی، نسبت به پیامدهای اختلاف‌افکنی در جامعه هشدار داد و اظهار کرد: اگر اختلاف نمی‌افتاد، کار معاویه و لشکر شیطانی او تمام شده بود؛ اختلاف در طول تاریخ آسیب‌های فراوانی زده و خداوند نیز در قرآن ما را از آن برحذر داشته است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که قرار است روز جمعه امضا شود، افزود: بگومگوها و تحلیل‌های مختلف ممکن است موجب سوءتفاهم و اختلاف شود. باید مراقب باشیم این مسائل ما را به مخاصمه و اتهام‌زنی نکشاند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه مدیریت کلان کشور بر عهده هیئت‌های مسئول است و همه باید به روندی که با اشراف مقام معظم رهبری انجام می‌شود اعتماد داشته باشیم، تأکید کرد: بیان پرسش‌ها و انتقادات مردم اشکالی ندارد و مسئولان نیز باید در زمان مناسب به شفاف‌سازی بپردازند؛ نباید مردم اخبار را ابتدا از فضای مجازی بشنوند و چند روز بعد مسئولان توضیح دهند. این باعث می‌شود سخن رسمی آن‌طور که باید در دل‌ها ننشیند.

آیت‌الله محمدی‌لائینی با اشاره به نقش نیروهای انتظامی و امنیتی در تأمین آرامش جامعه گفت: نیروی انتظامی در این ۴۵ سال پس از انقلاب، ۶۶۰ شهید تقدیم کرده و تنها در سه جنگ اخیر ۲۴ شهید داده است. در اغتشاشات اخیر نیز فشار و سختی زیادی را تحمل کردند و این تلاش‌ها قابل تقدیر است.

وی با اشاره به روند مذاکرات پیش‌ِرو اظهار داشت: منتظر اعلام مفاد تفاهم‌نامه هستیم. همچنین باید دید طی دو ماه آینده روند مذاکرات چگونه پیش می‌رود. مردم باید مراقبت و همراهی داشته باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: احتمال دارد رهبر انقلاب به مناسبت‌های پیش‌ِرو پیامی صادر کنند بنابراین پیام رهبری می‌تواند برای جامعه آرامش‌بخش و راهگشا باشد.

محمدی‌لائینی با اشاره به اینکه همان‌طور که تا امروز با هم بوده‌ایم، باید مسیر را با هم ادامه دهیم، خاطرنشان کرد: حضور مردم در میدان و خیابان برای حفظ امنیت ضروری است؛ دعای خیر خانواده‌های شهدا نیز گشایش‌گر امور کشور خواهد بود.

کد خبر 980206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.