هشدار پلیس راهور گرگان درباره محدودیت‌های ترافیکی در ایام محرم

رئیس پلیس راهور گلستان با اشاره به برگزاری مراسم عزاداری در شب‌های محرم گفت: از رانندگان تقاضا می‌شود از ورود و پارک خودرو در مسیر خیابان حضرت امام(ره) گرگان خودداری کنند تا امکان مدیریت ترافیک و ارائه خدمات مناسب به شهروندان فراهم باشد.

قاسم قوام در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: در حال حاضر سطح استان مشکل خاصی در حوزه ترافیکی وجود ندارد و تردد خودروها به‌صورت عادی در جریان است.

وی افزود: با آغاز ساعت کاری ادارات، در برخی معابر شاهد افزایش حجم ترافیک صبحگاهی هستیم، اما این وضعیت نیز با مدیریت و همکاری رانندگان به‌خوبی در حال کنترل است.

رئیس پلیس راهور گلستان گفت: با توجه به برگزاری مراسم و تجمعات پیش‌رو در شب‌های آینده از شهروندان درخواست می‌شود با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، همکاری لازم را با پلیس داشته باشند تا خدمات‌رسانی به بهترین شکل انجام شود.

وی ادامه داد: از رانندگان تقاضا می‌شود از ورود و پارک خودرو در مسیر خیابان حضرت امام(ره) خودداری کنند تا امکان مدیریت ترافیک و ارائه خدمات مناسب به شهروندان فراهم باشد.

قوام خاطرنشان کرد: همکاری مردم با پلیس در سال‌های گذشته نقش مهمی در برگزاری منظم مراسم‌ها و مدیریت ترافیک داشته است و انتظار می‌رود این همراهی در روزهای پیش‌رو نیز ادامه داشته باشد.

وی افزود: پلیس راهور با تمام توان در کنار شهروندان حضور دارد و تلاش می‌کند در شب‌های برگزاری مراسم، شرایطی ایمن و روان برای تردد و حضور مردم فراهم شود.

رئیس پلیس راهور گلستان گفت: امیدواریم با رعایت توصیه‌های ترافیکی و همکاری شهروندان، بتوانیم خدمات مطلوبی به مردم ارائه دهیم و این برنامه‌ها بدون مشکل برگزار شود.

کد خبر 980096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.