هادی عبادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مازندران از اجرای طرح برخورد با تخلفات جادهای در محور ساری به کیاسر خبر داد و اظهار کرد: این طرح با حضور تیمهای پلیس راه استانهای مازندران و سمنان و با بهکارگیری بیش از ۲۰ واحد گشتی دستور کار قرار گرفته است.
وی هدف اصلی این طرح را پایش و کنترل نقاط کور بین دو استان مازندران و سمنان، ارتقای ایمنی تردد، پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی و برخورد قاطع با تخلفات حادثهساز دانست و افزود: در جریان اجرای این طرح، محورهای مورد نظر بهصورت ویژه تحت رصد و کنترل قرار گرفت و تیمهای گشتی با حضور میدانی و مستمر، نسبت به بررسی وضعیت تردد خودروها و نحوه رانندگی کاربران جادهای اقدام کردند.
رئیس پلیس راه مازندران گفت: در این طرح تخلفات مهم و پرخطر از جمله سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، تخلفات حادثهساز، تخلفات ساکن و اجرای تست الکل و اعتیاد رانندگان بررسی شد و با رانندگان متخلف برابر قانون برخورد و اعمال قانون لازم انجام شد.
عبادی گفت: اجرای اینگونه طرحهای مشترک، علاوهبر افزایش سطح نظارت پلیس در محورهای ارتباطی، نقش مهمی در ارتقای نظم ترافیکی، کاهش تخلفات و پیشگیری از بروز حوادث ناگوار رانندگی دارد.
وی با تأکید بر تداوم این اقدامات خاطرنشان کرد: پلیس راه با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود و با همکاری بین استانی بهصورت مستمر طرحهای کنترلی و نظارتی را در محورهای مواصلاتی اجرا میکند تا امنیت و آرامش بیشتری برای رانندگان و مسافران فراهم شود.
نظر شما