افتتاح ۳۹ پروژه کشاورزی به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان در کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی ۳۹ پروژه به ارزش ۶۳۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در استان کرمانشاه آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان، سعید کریمی با اشاره به پرداخت ۲۶۶ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به ۳۹ پروژه‌ کشاورزی استان اظهارکرد: بقیه نیز توسط بخش خصوصی و مجریان طرح‌ها تأمین شده است.

وی افزود: این پروژه‌ها در زیربخش‌های صنایع کشاورزی، آب و خاک، باغ و گلخانه، دام، طیور، شیلات، منابع طبیعی و تعاون روستایی هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه این پروژه‌ها که به ارزش ۶۳۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده، برای ۵۲۶ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌کند، گفت: بیشترین حجم اعتبارات با ۳۹۷ میلیارد تومان و ایجاد ۱۸۶ اشتغال به حوزه صنایع کشاورزی تعلق دارد و بیشترین پروژه در حوزه آب و خاک با اجرای ۱۸ پروژه و اشتغال‌زایی برای ۱۱۷ نفر است.

کریمی خاطرنشان کرد: افتتاح و بهره‌برداری این پروژه‌ها نقش موثری در افزایش تولید و اشتغال‌زایی در استان داشته باشد.

وی ادامه داد: بیست‌وهفتم خرداد سالروز تشکیل جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام (ره) در سال ۱۳۵۸ است و به همین مناسبت از بیست‌ویکم تا بیست‌وهفتم خرداد به عنوان هفته جهاد کشاورزی نامگذاری شده است.

کریمی بیان داشت: در استان دو میلیون نفری کرمانشاه بیش از ۲۱۹ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند، از این رو می‌توان این استان را یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور به شمار آورد.

وی افزود: در این استان ۹۵۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی وجود دارد که سالانه حدود ۵.۵ میلیون انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود و از این میزان بیش از چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولیدات زراعی از سطح ۹۰۲ هزار هکتار اراضی به دست می‌آید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: در استان کرمانشاه با ۴۶ هزار هکتار اراضی باغی و ۱۱۴ هکتار گلخانه فعال سالانه افزون بر ۳۵۷ هزار تن انواع محصولات باغی تولید و روانه بازار مصرف که بخشی از آن نیز به خارج از کشور صادر می‌شود.

کریمی تاکید کرد: در استان همچنین ۱۲ هزار و ۲۶۶ حلقه چاه مجاز در بخش کشاورزی، صنعت، خدمات و بهداشت وجود دارد که از این تعداد، ۱۰ هزار و ۲۸۵ چاه مربوط به بخش کشاورزی است که سالانه حدود ۶۰۷ میلیون مترمکعب آب برداشت می‌کنند.

کد خبر 979067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.