پل میدان وحدت و ایثار اردبیل در مرحله عقد قرارداد است

رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل گفت: پروژه میدان وحدت و ایثار در مرحله عقد قرارداد قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از اردبیل، میرمحمد سیدهاشمی امروز- پنج‌شنبه بیست ‌و یکم خرداد- در مراسم کلنگ‌زنی میدان پلیس اردبیل با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری برای کاهش گره‌های ترافیکی اظهار کرد: موضوع ترافیک یکی از اساسی‌ترین مطالبات مردم است و در سال‌های اخیر رفع گره‌های ترافیکی به‌صورت جدی در دستور کار شورا و شهرداری قرار گرفته و شش پروژه بزرگ تقاطع غیرهمسطح در این راستا تقدیم شهروندان شده است.

وی افزود: افزایش مراودات تجاری، فرهنگی و اجتماعی، توسعه گردشگری و تغییر سبک زندگی موجب افزایش تردد در شهر شده و به همین دلیل توجه به زیرساخت‌های ترافیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده است، به‌گونه‌ای که نزدیک به ۴۰ درصد بودجه سالانه شهر به اجرای طرح‌های زیرساختی و ترافیکی اختصاص می‌یابد.

رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل با اشاره به پروژه میدان پلیس بیان کرد: این پروژه به‌صورت پل روگذر با حجم عملیات بالا طراحی شده و پیش‌بینی می‌شود طی دو سال به بهره‌برداری برسد. با توجه به موقعیت این محدوده به دلیل مجاورت با منطقه گردشگری شورابیل، دانشگاه‌های اصلی استان و شهرک‌های جدید، اجرای این طرح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سید هاشمی همچنین اعلام کرد: علاوه بر پل میدان پلیس، پروژه‌های میدان وحدت و میدان ایثار نیز در مرحله عقد قرارداد قرار دارند.

کد خبر 978725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.